HK.dk logo

PKA sænker omkostningerne

05. januar 2017  |  HK Kommunal  |  DL  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

I 2017 skærer PKA yderligere 25 kr. af omkostningerne til 375 kr., hvilket er et fald på 30% på fem år. Samtidig forventer PKA at kunne give medlemmerne 5% i rente på de-res opsparing de næste fem år.

PKA’s 275.000 medlemmer kan hver især nøjes med at betale 375 kr. i gennemsnit i ad-ministrationsomkostninger i 2017. På bare fem år er de gennemsnitlige administrationsom-kostninger pr. medlem faldet fra 535 kr. i 2012 til 375 kr. i 2017. Det svarer til et fald på 30%.

Adm. direktør i PKA, Peter Damgaard Jensen, fremhæver digitale løsninger såsom PKAtjek og generel øget effektivitet i administrationen som årsager til, at PKA løbende er i stand til at reducere omkostningerne.

Fem procent i rente på opsparinger

- Vi arbejder hele tiden på at forbedre de administrative systemer og udbygge de digitale tilbud til vores medlemmer. Det er glædeligt, at vores indsats for at finde nye, bedre og mere effektive måder at yde service på også giver kontante fordele til medlemmerne, siger Peter Damgaard Jensen.

Han fremhæver, at PKA ud over faldet i omkostningerne i 2017 også har besluttet at gi-ve medlemmerne 5% i rente på deres opsparinger de næste fem år.


Pension

vil du blive klogere på dit fag? Så læs DL Magasinet!

Læs DL Magasinet

vil du blive klogere på dit fag? Så læs DL Magasinet!


Læs DL Magasinet

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk