HK.dk logo

Alle vinder på ”Det gode arbejdsliv”

16. januar 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

25 medlemmer vandt fysiske gaver på deres viden, men de er enige om, at alle vinder ved det gode arbejdsliv.

”Det gode arbejdsliv” kommer ikke af sig selv. Det er noget, vi skaber sammen. Med kampagnen af samme navn er HK Kommunal godt i gang med at sætte fokus på, hvordan vi sammen skaber trivsel og sætter det gode arbejdsliv på dagsordenen på vores arbejdspladser:

   - Vi har været rundt på kommunale arbejdspladser på Fyn og i Fredericia for at sætte kampagnen godt i gang i slutningen af 2016. Det var som altid dejligt at komme til en varm velkomst hos vores medlemmer, der bestemt er med på holdet, når det handler om at skabe et godt arbejdsliv for hinanden, konstaterer Pia Tørving, sektorformand for HK Kommunal Midt.

Du kan læse mere om rundturen med kampagnematerialet her (tryk)  (Linket er udløbet pr 16/8 2021)


700 udfyldte tipskupon

Med sig rundt til medlemmerne havde Pia og kollegerne fra HK Kommunal Midt bl.a. en tipskupon med 10 spørgsmål om ”Det gode arbejdsliv”. Det kom der 700 besvarelser ud af. De er nu vekslet til 25 vindere, der bl.a. har vundet weekendophold på Christiansminde og søndagsbrunch for 2 personer:
   - Jeg er imponeret over, at hele 700 medlemmer ville lege med og på en sjov måde prøve deres viden af om ”Det gode arbejdsliv”. Nu har vi trukket 25 vindere, men det er os alle, der vinder på et godt arbejdsliv, og for os betyder besøgene ude hos vores medlemmer samtidig en vigtig sidegevinst, da vi som altid får masser af input, gode ideer og en stemningsrapport med os til vores daglige, faglige arbejde på medlemmernes vegne, fortæller Pia Tørving.

Medlemmerne om kampagnen


Charlotte

Charlotte Øxenholt,
HC Andersens Hus

 
   - De fleste svar kunne man regne ud, men det overraskede, hvor mange % der oplevede stress. Det kan jeg også opleve med nogle af kollegerne ind i mellem. Det kan være svært at gennemskue, om de mener stress eller i virkeligheden "bare" travlhed. Det kan også være svært at se stressen på kolleger. For det er ikke nødvendigvis ham, der farer distræt rundt, som er ved at gå ned med stress. Det kan også være ham, der er lidt stille i hverdagen.  Så er det er p-skiven. Den udfylder vi om lidt, og afleverer den til vores TR. 

Jeg har på det seneste fundet mere ud af, hvad jeg kan bruge mit medlemskab til, fx foredrag med Ritt Bjerregaard i Fredericia og nu kampagnen Det Gode Arbejdsliv. 

   - Det er nok, fordi vi har fået en ny TR, som er god til at sende HK-tilbud og HK-viden ud til os. Det er rart at komme ud og bruge sit medlemskab lidt mere end før.


Camilla
Camilla Jørgensen,
afd. I, OUH
 
   - Der var ikke noget, der overraskede meget, men kampagnen mindede os om, at vi har et godt arbejdsmiljø på afdelingen. Og at vi skal huske at holde fokus på dét, og passe på hinanden i hverdagen. 

   - Og "vingummibamser til kollegerne" fra p-skiven har vi faktisk allerede stående, siger Camilla og peger på slikskålen med et smil.
Jeanette

Jeanette Greve,
Administrationen, OUH
 

Det er en god kampagne, der er nemt tilgængelig, har et kort budskab og præsenterer det hele kort og godt. Det er vigtigt. Ellers drukner det i hverdagen. 

   - Det er altid godt at få genopfrisket tingene (tipskuponens indhold, red.), da man ikke altid kan huske det hele i hverdagen. Og folderen er fin, fordi man her hurtigt kan læse sig til tingene.
   - Der sker jo ind i mellem omstrukturering, og her er det godt at huske det gode humør, så vi kommer godt gennem det. Og her hjælper kampagnen, så vi husker at rose hinanden og holde den gode arbejdsstemning. Og punktet med søde ting til kollegerne på p-skiven skader jo aldrig.en opfordring fra formanden fra HK Kommunal Midt:

Vinderlisten

Her er listen med vinderne, som vi er rundt og besøge med deres præmier disse dage:

Peter Nellemann Nyborg Kommune 
Lone H. Larsen Nyborg Kommune
Britt Andersen Center for Komunikation og velfærdsteknologi
Charlotte Øxenholt  Odense Kommune 
Camilla Jørgensen OUH 
Berit Krolack OUH 
Jeanette Greve OUH 
Charlotte Larsen OUH 
Steen Rasmussen Svendborg kommune 
Dorthe Stevne Andersen Svendborg kommune 
Marianne Høiberg Kerteminde Kommune
Birgitte Roed Aagaard Kerteminde Kommune 
Nete Madsen Assens kommune 
Martin Dupont Faaborg Midtfyn Kommune
Lea Lundbæk Faaborg Midtfyn Kommune
Mille Lindekilde Halle Hansen Fredericia Kommune 
Vita Larsen Langeland Kommune 
Lene Hansen  Nordfyns Kommune 
Lene Ullerlund Psykiatrien i Odense
Bodil Kristjansen Psykiatrien i Middelfart
Kate B. P. Poulsen Middelfart Kommune 
Marlene Hauborg Middelfart Sygehus 
Pia B. Nielsen Odense Kommune 
Lotte Jasper Odense Kommune 
Jeanete Groth Jørgensen Ærøfærgerne

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside


se alle de fordele 
du kan få glæde
af som hk-medlem 


HK Medlemsfordele

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk