HK.dk logo

- Fantastisk at få hurtig hjælp

16. januar 2017  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Da Birgitte Tolstrup mistede sit job, tog hun straks imod HK’s tilbud om hjælp til at komme videre.


 - HK vidste alt om vores situation og havde stillet det helt store mandskab til rådighed for at hjælpe og vejlede hver enkelt af os.

Da Birgitte Tolstrup mistede sit job gennem 21 år som led i en afskedigelsesrunde på arbejdspladsen, tog hun straks imod HK Nordjyllands tilbud om hurtig hjælp.

- Jeg har aldrig været jobsøgende før. Så ugen efter, jeg var blevet fritstillet, tog jeg til informationsmøde i HK sammen med mine kolleger. Det var trygt, at fagforeningen tog hånd om os. Vi fik forklaret alle de ting, vi skulle vide, bl.a. om jobsøgning og uddannelse, fortæller Birgitte Tolstrup, der blandt andet tog imod HK’s tilbud om kurser.

Læs Birgittes historie 
 

HK hjælper dig videre

HK KvikStart er et tilbud til HK-medlemmer, der er på vej ud af et job og er i opsigelsesperiodenen. Målet er at komme hurtigt videre til næste job – helst inden du bliver ledig, og i hvert fald at gøre opholdet i dagpengesystemet så kort som muligt.

Derfor sætter HK Nordjylland alle sine kompetencer sammen på et informationsmøde for at give den vejledning og rådgivning, du har brug for. Faglige medarbejdere fortæller om dine rettigheder i opsigelsesperioden, fx om fritstilling; du hører om mulighederne for efter- og videreuddannelse, både mens du er i opsigelsesperioden og hvis du eventuelt kommer på arbejdsløshedsdagpenge, så du ruster dig bedst muligt til at opfylde krav og behov til medarbejdere på det nordjyske arbejdsmarked; du hører om jobmuligheder i landsdelen og får tjek på a-kasseregler og gode råd til din jobsøgning.

 

HK Nordjylland holder KvikStart-møde den anden mandag i hver måned kl 16-19 i HK-huset, Gartnervej 30, Aalborg SV. 

 

Læs mere om HK KvikStart 


Tag på kursus – hjemme i sofaen

HK tilbyder en række kurser, som du kan tage hjemme foran computeren, tabletten eller på din smartphone.
Lær fx om jobsøgning, CV, ansættelseskontrakt, LinkedIn og få tip og tricks til jobsøgningen ved at deltage i et af de mange webinarer, som HK tilbyder som led i HK KvikStart. Alt hvad du behøver er internetadgang. 

Tjek HK’s online-kurser

 


Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk