HK.dk logo

Hvad blev der af fællesskabet?

16. januar 2017  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Stand up-komiker Mette Frobenius gi’r den gas og uddeler kærlige spark til os alle, når HK Privat Nordjylland holder generalforsamling


Få rørt lattermusklerne, når stand up'er Mette Frobenius underholder på HK Privat Nordjylland generalforsamling


Er fællesskab og sammenhold forældet, gammeldags og ubrugelig i en hverdag på arbejdsmarkedet, hvor det tilsyneladende handler mere og mere om ”mig først” end om første maj?

Sådan spørger stand up-komiker Mette Frobenius, når hun indtager scenen på generalforsamlingen hos HK Privat Nordjylland 15. marts.

I et forrygede morsomt stand up-show stiller hun skarpt på fællesskab og sammenhold. For hvor er solidariteten og sammenholdet egentlig, når 50 procent-reglen afholder mange ansatte fra at få overneskomst og ordnede løn- og arbejdsforhold, spørger hun blandt andet.

Hvis du troede, at stand up er plat, pinlig og ubegavet, så er Frobenius bevis på det modsatte. Hun er en af landets skarpeste satirikere. Hun er ualmindelig hurtig – og så er hun helt vildt sjov.

 

ONSDAG 15. MARTS 2017 KL 17
AALBORG KONGRES & KULTUR CENTER
(Indtjekning fra kl 16 / Generalforsamlingen starter kl 17 / Spisning kl 19 / Underholdning kl 20)


Tilmeld dig generalforsamlingen 

HENT PDF om generalforsamlingen


Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk