HK.dk logo

Engagerede unge giver HK Service Hovedstaden input i nyt fremtidspanel

18. januar 2017  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Onsdag d. 18. januar afholdte HK Service Hovedstadens fremtidspanel sit første møde.
Panelet består af unge, elever og studerende, som skal give deres bud og inputs til, hvad fremtidens fagforening skal være.


Fremtidspanel

På trods af, at HK har rigtig mange unge medlemmer, kniber det med at få de unge til at engagere sig i at forme fremtidens fagforening. Håbet er derfor, at det nye fremtidspanel kan flytte fagbevægelsen tættere på ungdommens virkelighed og gøre fagforeningen mere relevant og nærværende for de unge.
 
- Selvom vi har en høj organisering blandt de unge, må vi indrømme, at vi ikke selv sidder med alle svarene på deres udfordringer og drømme. Derfor har vi nu nedsat et panel, hvor unge HK’ere har tilmeldt sig for at dele ud af deres idéer og tanker om fremtidens arbejdsmarked og jobs, fortæller Formand for HK Service Hovedstaden, René Knudsen.

Panelet skal mødes fire gange årligt, og resultaterne af deres arbejde vil HK Service Hovedstadens formand, René Knudsen, tage med videre i fagforenings daglige arbejde.

- Fremtidspanelet er en brik i et større puslespil, vi er i gang med, hvor vi forsøger at blive lidt skarpere på, hvordan vi bedst muligt trækker fagforeningen ind i fremtiden, hvor digitalisering, automatisering og platformsøkonomi blandt andet er nogle af de store emner. 

En af deltagerne i fremtidspanelet er 22-årige Michala, som til daglig er HK-elev hos Call Me.

- Det jeg håber ved at deltage er, at vi kan finde på noget, der gør det nemmere at få flere unge til at engagerer sig i fagforeningen og deltage i de arrangementer og muligheder, som de bliver tilbudt.

Fremtidspanelet mødes fire gange i løbet af 2017, og planen er, at panelet løbende udvikler sig med nye medlemmer fra år til år.

-Jeg håber, at vi kan være med til at skabe bedre netværk blandt unge HK’ere. Det er interessant at høre, hvordan tingene foregår på andre virksomheder. Hvis man kender flere elever på andre virksomheder, kan man spare med dem også. Det tror jeg, der er rigtig meget fremtid i, forklarer Michala.

Unge

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk