HK.dk logo

Afgående formand opfordrer: ”Stil op!”

30. januar 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Lone Thomhav, der er afgående formand for HK Privat Midt, opfordrer interesserede medlemmer til at gribe muligheden og stille op til formandsvalget på den kommende generalforsamling:

Du gør en forskel for vores medlemmer, og så får du indflydelse, netværk og masser af personlig udvikling…

Den 28. marts er der ordinær generalforsamling i HK Privat Midt. For én deltager er der nu noget ganske særligt over netop denne generalforsamling. Det er der for Lone Thomhav, der efter 10 år på posten som sektorformand skal give stolen videre til en ny fuldtidsformand, der skal arbejde for medlemmerne og sætte deres dagsorden:

   - Jeg har nået en alder, hvor jeg ikke længere kan genopstille. Derfor takker jeg af på generalforsamlingen, men opfordrer samtidig andre til at stille op. For det er et dejligt job, hvor du kan gøre en forskel for en masse mennesker, konstaterer Lone og fortsætter:

   - Der er så mange ting og temaer, vi skal arbejde med sammen med vores medlemmer og for vores medlemmer. Det gælder på områder som arbejdsmiljø, ligestilling og ligeløn, kompetenceudvikling og stærke overenskomster.


Vil du vide mere om formandsposten?
Kontakt Lone Thomhav på mobil 61 20 71 25, hvis du gerne vil vide mere om jobbet som formand for HK Privat Midt – eller om, hvordan du stiller op til posten.Faglig på fuld tid

Lone Thomhav, afgående formand for HK Privat Midt

Lone Thomhav, afgående formand for HK Privat Midt, opfordrer til at stille op. Det er en oplagt mulighed for at gøre noget for medlemmerne og udvikle sig personligt på samme tid.

   - Hvis du allerede interesserer dig for fagligt arbejde og kan lide en alsidig hverdag med masser af kontakt til andre mennesker, så er formandsjobbet i HK Privat Midt en mulighed for at gøre det på fuld tid. Her bliver du en del af et fantastisk netværk, der både omfatter medlemmer, gode kolleger og et bredt net af samarbejdspartnere, fortæller Lone om det job, hun nu giver videre:
   - Det er på mange måder et alsidigt og anderledes job, hvor du både bliver en del af processen og kommer tæt på beslutningerne. Det hele med medlemsbrillerne på. Det er også et job, der er baseret på vores stærke medlemsdemokrati. 

Du er som formand valgt af medlemmerne for at varetage deres interesser, men det er bestemt også et job, hvor du får masser af personlig udvikling med som en spændende sidegevinst

slutter Lone Thomhav, inden hun slutter helt – på generalforsamlingen den 28. marts. Her er det måske DIG, hun giver formandsstolen videre til?

Medlemsdemokrati Medbestemmelse

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

kontakt os på
eller online her:


Kontakt HK Midt

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk