HK.dk logo

DM i Skills – med unge, stolte HK’ere

31. januar 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

- Det var dejligt at møde unge, entusiastiske elever, der er stolte af deres fag, fortæller Pia Thurøe, sektorformand for HK Handel Midt, der repræsenterede HK Midt på DM i Skills 2017.

Gigantium i Aalborg lagde i år rammer til den årlige dyst mellem fagene - og igen blev det en flot og farverig markering af fagligheden:

   - Jeg synes, at de unge, jeg har mødt her, er enormt begejstrede for deres fag. De er velforberedte, velformulerede og går vildt op i det. De forstår samtidig at sælge budskabet, konstaterer Pia Thurøe og fortsætter:

   - Det var fedt at møde de engagerede unge, der repræsenterede forskellige fag, også HK Privat og Handel. Jeg talte med en ung deltager, der talte rigtig godt for sit miljøprojekt fra Sønderborg, og med én, der arbejdede i en lille produktionsvirksomhed, hvor man producerede chokoladeskilte. Derfor var der til lejligheden sat en 3D-printer op, hvor der kunne printes chokoladeskilte. Det var et anderledes indslag, og generelt var deltagerne meget professionelle.

Vigtigt slag for fagene

   - Vi sad på et tidspunkt og kiggede ned i skøjtehallen, der er en del af Gigantium. Her var der sat en scene op, og der blev virkelig skabt en god stemning omkring aktiviteterne på scenen. Også når vinderne i de forskellige konkurrencer skulle hædres, siger Pia Thurøe og tilføjer:

   - DM i Skills slår et vigtigt slag for fagligheden, fordi arrangementet er med til at skabe noget positiv interesse omkring det gode, faglige arbejde og håndværk. Derfor var HK godt repræsenteret under Skills, fordi det er en dagsorden, vi bakker op omkring.

Fremtidens Talenter Uddannelse

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre

Læs mere

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre


Læs mere

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk