HK.dk logo

IT-temadag om datasikkerhed på Sjælland d. 30. marts

31. januar 2017  |  HK Kommunal  |  Mogens Jepsen Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Gik du glip af temadagen om datasikkerhed i Århus, så glæd dig. Succesen gentages på Sjælland, torsdag d. 30. marts, hvor blandt andet Datatilsynet fortæller, hvad de typisk ser af mangler ved tilsyn.

Dropbox og andre løsninger i Cloud’en bliver efterhånden brugt en del i diverse grene af forvaltningerne.

Hvad enten det er til at lægge dokumenter og materiale til fælles brug – eller andre it-løsninger hvor myndighed/institution samarbejder med borgere, forældre eller børn. Men lige så smart og smidigt det er, ligeså problematisk kan det være for datasikkerheden.

Det var en af de pointer, som Datatilsynet havde med, da det før nytår holdt oplæg for Netværket for IT- og Digitaliseringsmedarbejdere ved et velbesøgt netværksmøde i Århus.

Nu gentages IT-temadagen på Sjælland

Du og dine kolleger/medlemmer inviteres hermed til temadag og netværksmøde torsdag d. 30. marts 2017 kl. 9.30-12.30 i Slagelse (HKs lokaler).

Datatilsynet til at holde oplæg om, hvor det går galt med sikkerheden i kommuner og regioner? Hvilke udfordringer, problemer, fejl og mangler oplever Datatilsynet i sit tilsyn med kommuner og regioner?

Desuden vil vi udveksle erfaringer, tips og tricks fra hverdagen.

Bak op om initiativet

HK Kommunal har nemlig etableret et netværk for it- og digitaliseringsmedarbejdere, hvor det er muligt at deltage og arrangere temadage, få ny viden, udveksle erfaringer mv. 

Vi håber du vil bakke op om initiativet, som selvfølgelig er gratis for medlemmer af HK. Temadagen kan ses i arrangementskalenderen – også tilmelding her: https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292213095 

For yderligere information kontakt fagkonsulent Anniqa.Sarah.Schack@hk.dk HR, økonomi, it og stab Digitalisering

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk