HK.dk logo

Ring til Karrieretelefonen

31. januar 2017 Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Fra 1. februar holder HK’s Karrieretelefon åben alle hverdage fra 13-16. Du kan ringe og vende dine tanker og ønsker og få vejledning til, hvordan du bedst tager det næste skridt på vej mod dine mål i dit arbejdsliv.

Ring til HK's karrieretelefon

Karriere er meget mere og andet end at nå til tops i organisationen. Det kan være at opnå nye arbejdsopgaver, tage en efteruddannelse eller få et nyt job. Karriere er også, at du trives med dit job og dine arbejdsopgaver.

Tag styringen

- Når man forholder sig til mulighederne i sit arbejdsliv, kan man også meget bedre tage styringen og få indflydelse. Derfor er de vigtigt, at du er bevidst om de valg, du tager i dit arbejdsliv. Og man kan ikke komme uden om at vælge. Når man ikke tager stilling, er det også et valg, siger teamleder for Karrieretelefonens vejledere, Louise Theil.

Eksperter på HK-job og uafhængige

Alle vejlederne på Karrieretelefonen er særligt uddannede i at hjælpe HK’ere og kender derfor både til de uddannelser, HK’er har, og den efter- og videreuddannelse, der er mest relevant i forhold til de ønsker, den enkelte har. Vejlederne er også i tæt kontakt med de mange HK-konsulenter, som hver dag har kontakt med virksomheder og er opdaterede på, hvilke kompetencer og kvalifikationer, der bliver efterspurgt på arbejdsmarkedet.

- Det er vores ambition at være så tæt på medlemmernes dagligdag som muligt. Derfor gør vi rigtig meget ud af hele tiden at sætte os ind i medlemmernes fagområder og uddannelsesmuligheder. Vores anden store styrke er, at vi er uafhængige og uvildige. Vi vejleder i forhold til den enkeltes interesser, og vi gør os umage for at møde hvert enkelte medlem, præcis hvor hun eller han er i sit arbejdsliv lige nu og gerne vil hen fremadrettet, forklarer Louise Theil.

Karrieretelefonen kan hjælpe dig med at

  • Blive afklaret og klædt på til jobskifte
  • Få inspiration og motivation til at gøre noget
  • Finde relevant videreuddannelse
  • Finde ud af, om du kan få penge fra kompetencefonde
  • Finde ud af, hvordan du kan blive leder
  • Afklare det næste bedste skridt i din karriere
  • Få sparring inden MUS eller jobsamtale
  • Få personlig sparring på ansøgning og CV

Læs mere om Karrieretelefonen - eller ring allerede i dag mellem 13.00 og 16.00


Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk