HK.dk logo

Generalforsamling med spot på OK 2017

09. februar 2017  |  IMI  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK it, medie & industri Hovedstadens generalforsamling finder i år sted 7. marts. Her kan du høre sidste nyt om overenskomstforhandlingerne og blive klogere på, hvad der foregår i afdelingen.


Faneindmarch

HK it, medie & industri Hovedstadens generalforsamling finder i år sted 7. marts. Her kan du høre sidste nyt om overenskomstforhandlingerne og om, hvad der foregår i afdelingen. Du kan selv blande dig i debatten og få indflydelse ved at bruge din stemmeret.

Tager du og kollegerne samlet til generalforsamlingen, kan I reservere bord både i salen og til den efterfølgende tapas-menu i kantinen. Og man behøver ikke at frygte at gå sukkerkold under generalforsamlingen. Jørgens pølsevogn ruller frem, så man fra kl. 16 til 17 kan få stillet den værste sult.

Beretningen bliver krydret med små indslag undervejs, og der bliver naturligvis mulighed for at komme med sin uforgribelige mening om afdelingens arbejde og den faglige og politiske situation.

Overenskomstforhandlingerne forventes afsluttet, når generalforsamlingen holdes, så der er god mulighed for at blive orienteret om - og diskutere - forhandlingsresultaterne.

Generalforsamlingen byder naturligvis også på en lang række valg, hvoraf de fleste i år vil foregå via elektronisk afstemning.

Allerede nu kan du læse den skriftlige beretning.

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk