HK.dk logo

Et boost til Signe – og hendes jobsøgning

13. februar 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Professionelt input til din jobsøgning. Friske øjne på din ansøgning og dit CV. Netværk med andre jobsøgende… Der er mange gode grunde til, at kurset ”Boost din jobsøgning” er blevet en succes – også for Signe Helweg-Mikkelsen

   - Jeg havde hørt meget godt om kurset, da jeg var til Kvikstarts- og CV-møder, men jeg var egentlig lidt skeptisk og tænkte, om det var nødvendigt for mig, fordi jeg syntes, at jeg gjorde en masse ting rigtigt. Jeg må dog indrømme, at jeg blev positivt overrasket, fortæller Signe, der er uddannet kontorelev fra Det Kgl. Bibliotek i Aarhus – med speciale i offentlig administration.

 


Justeringer og netværk med ligesindede

Signe fik et boost i sin jobsøgning

   - Boost-kurset gav mig primært en bekræftelse i, at det jeg gør faktisk er rigtigt, men alligevel var der mange små justeringer, jeg kunne gøre. Også hele netværksfølelsen omkring kurset var fed. Vi delte telefonnumre, netværkede og fik meget ud af at snakke med nogen, der forstod én. Med ligesindede, der var i samme situation og havde de samme oplevelser med at blive set lidt ned på som ledig, lyder det fra Signe, der efter endt uddannelse er vendt tilbage til basen Odense. 

Hele netværksfølelsen omkring kurset var fed. Vi delte telefonnumre, netværkede og fik meget ud af at snakke med nogen, der forstod én. 


Fællesundervisning og individuel rådgivning

   - Fællesundervisningen på kurset talte måske mindre til mig end den personlige, individuelle rådgivning, men jeg kunne se, at de andre deltagere virkeligt sugede til sig. Det gav mig til gengæld så meget, at nogle i princippet totalt fremmede så på mine ting og gav mig noget respons, fordi de kigger på nogle helt andre ting, end hvis du spørger folk, der kender dig i forvejen. Underviserne er vant til at kigge på ansøgninger og CV, og de siger tingene på en god måde, siger Signe Helweg-Mikkelsen og konkluderer:

Jeg kan bestemt anbefale ”Boost din jobsøgning” til andre


har du tjekket
om vi har et spæn-dende arrangement på vej?


kommende arrangementer

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk