HK.dk logo

Formanden for HK Privat Sydjylland anbefaler et ja til ny overenskomst på industriens område

13. februar 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Den nye overenskomst på industriens område opfylder nærmest alle de ønsker, de sydjyske HK Privat-medlemmer havde til den. Derfor anbefaler den lokale formand, der selv har siddet med i forhandlingerne, et ja.Dansk Industri og CO-industri, som HK Privat er en del af, kunne i weekenden præsentere en ny overenskomst på industriens område.

Overenskomsten indeholder mange positive tiltag for lønmodtagerne på området. Fx kommer der forbedringer for ældre medarbejdere, som kan veksle pensionsindbetaling og fritvalgskonto til fridage. Og forældre får reel ligestilling, fordi begge forældre nu får lige muligheder for at holde deres del af forældreorloven med fuld løn.

Henny Fiskbæk, der er formand for HK Privat Sydjylland, har været udvalgt til at sidde med i forhandlingsudvalget. I lighed med HK Privats overordnede anbefaling, anbefaler hun de sydjyske HK Privat-medlemmer at stemme ja til den nye overenskomst.

- Inden overenskomstforhandlingerne bad jeg de sydjyske medlemmer om at sende mig postkort med deres ønsker til forhandlingerne. Og jeg må sige, at vi nærmest har fået ”fuld hus”, siger Henny Fiskbæk og uddyber:

- Sydjyderne ønskede blandt andet bedre fædrebarsel, højere tillæg for skiftehold, fornuftige seniorordninger og bedre mulighed for efteruddannelse. Alt det har vi opnået. Jeg ser det som det bedste resultat set med HK Privat-øjne i mange, mange år.

Overenskomsten løber i tre år og gælder på landsplan direkte for omkring 6.000 virksomheder og omfatter omkring 230.000 medarbejdere.

OK2017 Overenskomst Privat

Lokale HK-
i Sydjylland


Bliv medlem af HK Privat


Meld dig ind her

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk