HK.dk logo

Optakt til generalforsamlingen i HK Service Hovedstaden

15. februar 2017  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

I 2016 vandt vi 754 sager sammen med jer. Det resulterede i mere end 70.000.000 kr. til de berørte HK'ere. Her har vi samlet de vigtigste overskrifter i en kort skriftlig beretning


Det betaler sig at være medlem af en OK fagforening
I 2016 vandt vi 754 sager sammen jer. Det resulterede i, at de berørte HK’ere tilsammen fik 71.066.565 kr. i erstatning fra arbejdsgiverne. Det er næsten en fordobling i forhold til forrige år.

HK er tæt på dig og dine kolleger
I HK Service Hovedstaden er vi 244 arbejdsmiljørepræsentanter og 284 tillidsrepræsentanter. Med en tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant på arbejdspladsen, er HK endnu tættere på dig og dine kolleger.

Overenskomster og medlemsønsker
I 2016 spurgte vi alle medlemmer, hvad der er vigtigst i arbejdslivet. Vi besøgte 100 arbejdspladser og fik mere end 800 postkort fra jer med input og ønsker til overenskomsten.

I foråret var tillidsrepræsentanter fra det private område samlet i Kolding for at finde fælles fokus, og i efteråret var HK Service Hovedstadens tillidsvalgte til OK Workshop med debat om mærkesager og særinteresser.
 
Vi glæder os til at fremlægge overenskomstresultaterne og håber, du vil afgive din stemme ved urafstemningen, så du får mest mulig indflydelse på dit arbejdsliv.

Netværk styrker fagligheden i fagforeningen
Med vores mange netværk sætter vi fokus på fagene i foreningen. Alene i HK Service Hovedstaden har vi 24.000 medlemmer, som spreder sig over uttalige jobtitler og faggrupper.
Lige nu har vi 14 aktive netværk, hvor medlemmer indenfor samme fagområde udveksler erfaringer og dyrker fagligheden.

Netværkene giver dig vigtige relationer og input fra kolleger fra andre arbejdspladser. Det skaber værdi for fællesskabet, når vores arrangementer og kurser opstår efter direkte ønske fra jer, der er eksperter på fagområderne.

Vil du også styrke din faglighed gennem netværk? Så kontakt os.

Organisering og uddannelse
Organisering er fagforeningens hjørnesten. Med sammenhold og solidaritet vinder fællesskabet små og store sejre til gavn for den enkelte og for helheden.

Sammen er du stærkere og med stolthed kan vi berette, at vi igen i 2016 holdt et stabilt medlemstal, så vi lige nu er 24.908 medlemmer. 

HK Service’ medlemmer er landets bedste til at organisere kolleger. Vi uddanner løbende tillidsvalgte og andre aktivister på kurserne ’Arbejdspladsen i centrum’ og ’Fremtidens Faglige Frontløbere’.

Vi arbejder med stærke relationer til alle medlemsgrupper. Ved at invitere de yngste medlemmer til at give deres bud på fremtidens arbejdsmarked, holder vi fingeren på pulsen så vi også er fremtidens fagforening. 

Politik og Presse
Din fagforening arbejder politisk til gavn for medlemmerne. Vi søger indflydelse, hvor det giver mening, og afdelingen har repræsentanter i en lang række udvalg og bestyrelser inden for arbejdsmarkeds- og uddannelsespolitik.

I 2016 styrkede vi indsatsen for at få indflydelse. Vi fokuserer på at skabe relationer til beslutningstagere og meningsdannere. Vi arbejder målrettet på at skabe bred synlighed om udfordringer og sejre indenfor alle de områder, der berør medlemmernes arbejdsliv fra uddannelse til pension.

Formand René Knudsen har fået en blog på avisen.dk og vi blander os proaktivt i debatten med eksempler fra virkeligheden.

Generalforsamlingen afholdes den 1. marts i HK Service Hovedstaden, Svend Aukens Plads 11. Vi starter kl. 16.00 med spisning til kl. 17.30, hvorefter den egentlige generalforsamling starter.

Du kan tilmelde dig spisningen på mail service@hk.dk eller på telefon 33 30 29 55 senest den 22. februar 2017, husk at meddele dit navn og cpr.nummer. Du kan også tilmelde dig på hkservice.dk eller via Mithk.dk.

Generalforsamling

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk