HK.dk logo

Nu kan der reserveres bord til generalforsamlingen

17. februar 2017  |  IMI  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Årets generalforsamling byder på en del nyskabelser. Vil man være sikker på at kunne sidde sammen med sine kolleger, kan man fx reservere bord både i salen under generalforsamlingen og til den efterfølgende spisning


Der er mange valg på dagsordenen, men som noget nyt vil de fleste valghandlinger foregå elektronisk på smartphones eller tablets, så afstemningerne kan afvikles hurtigt. Medlemmer, der stiller op til HK it, medie & industri Hovedstadens bestyrelse, kan i år præsentere sig selv i en video.

Vinderen af IMI's organiseringspris på 5.000 kroner vil blive kåret på generalforsamlingen, og har man brug for inspiration til det faglige arbejde på arbejdspladsen, kan man benytte generalforsamlingen til at booke en af afdelingens organisere til et møde.

Overenskomstforhandlingerne 2017 vil utvivlsomt blive et af hovedtemaerne på generalforsamlingen, men der vil være rig mulighed for selv at tage andre emner op og i øvrigt blande sig i debatten.

Der er muligt at stille den værste sult, allerede inden generalforsamlingen starter, når Jørgens pølsevogn ruller frem i gården bag HK Hovedstaden, og middagen efter generalforsamlingen er i år skiftet ud med en lækker tapas-menu.

Man kan læse mere om det nye koncept for generalforsamlingen i en lille folder og på en plakat, som er beregnet til opslagstavlen. Begge dele kan downloades her, men man kan også bestille trykte eksemplarer ved henvendelse i afdelingen. Skriv til imi@hk.dk

 

Generalforsamlingsfolder

 

Generalforsamlingsplakat

 

Det er stadig muligt at læse den skriftlige beretning her.

 

Generalforsamling OK2017 Organisering

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk