HK.dk logo

Arbejder du på tværs af grænserne?

20. februar 2017  |  HK Kommunal  |  Mogens Jepsen Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

På efterhånden en lang række områder går kommuner sammen om at løse opgaver på tværs af kommunegrænserne. IT, forsyning, hjælpemidler og callcentre er blot nogle eksempler. Kommunalbladet er interesseret i at høre om mange flere eksempler.

I øjeblikket skyder det op med kommuner, som samarbejder på tværs af kommunegrænser om It og digitalisering.

Nogle i et formelt samarbejde, andre på et løsere fundament.

På samme måder er fælles callcentre, §60-selskaber, fælles indsatser om jobcentre, fælles hjælpemiddeldepoter begyndt at dukke op i medierne.

Kontakt os

HK Kommunalbladet vil gerne skrive mere om den udvikling og efterlyser derfor eksempler fra den kommunale eller regionale verden.

Så hvis du arbejder på et område eller med en opgave, som I løser i fællesskab og samarbejde med en eller flere kommuner/regioner hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt journalist mogens.jepsen@hk.dk og fortæl om din tværkommunale /tværregionale opgave, så vi får så mange eksempler med som muligt.
Administration

Har du også læst...


Bibliotek frikendt for anklage om diskrimination

20. september 2021  | HK Kommunal

Der var ikke tale om diskrimination mod en ordblind mand, da han ikke kunne tilgå ordblindeprogrammer på et biblioteks computere, mens han var på kursus. Det har Ligebehandlingsnævnet netop afgjort.


Hver fjerde med hjemmearbejde har fysiske gener

20. september 2021  | HK Kommunal

En undersøgelse fra FH viser, at det fysiske arbejdsmiljø kan være så ringe, at det giver fysiske gener. Især borde og skærme lever ikke op til kravene.


Kan man børste tænder med Nutella?

19. september 2021  | HK Kommunal

Pia Glud er ikke bare projektleder og tandklinikassistent i Guldborgssund Kommune, hun er også tandfe i Bissekøbing, hvor børn fra vuggestuealderen får lov at lege sig igennem første svære besøg i tandplejen.


 Se alle nyheder

Følg hk kommunal på facebook

Find os her

Følg hk kommunal på facebook


Find os her

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk