HK.dk logo

HK Handel og Dansk Erhverv Arbejdsgiver genoptager forhandlinger

22. februar 2017  |  HK Handel  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Handel og Dansk Erhverv Arbejdsgiver er blevet enige om at genoptage forhandlingerne om overenskomster for i alt 186.000 handelsansatte.

HK Handel og Dansk Erhverv Arbejdsgiver er efter sonderinger hen over de seneste dage blevet enige om at gøre endnu et forsøg på at forhandle en aftale på plads for 186.000 medarbejdere på Handelsområdet. Forhandlingerne genoptages torsdag kl. 14.00 i Dansk Erhverv.

Overenskomstforhandlingerne blev afbrudt lørdag aften efter halvandet døgns forhandlinger, da parterne ikke kunne nå til enighed om den økonomiske ramme for en aftale.

HK Handels formand, Per Tønnesen, siger i forbindelse med genoptagelse af forhandlingerne:

- Jeg ser fortsat betydelige udfordringer foran os i de fortsatte forhandlinger. Der er elementer i en ny aftale, som vi skal finde en løsning på, som ikke er beskrevet i den aftale, der eksempelvis er indgået på industriens område, og det er bestemt ikke sikkert, at vi kan indgå en ny aftale. Men parterne er enige om at gøre endnu et forsøg, inden vi eventuelt må bede forligsmanden om at hjælpe os.

HK Handel OK17

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk