HK.dk logo

"Jeg kan godt lide at dykke ned i love og regler"

22. februar 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Føtex Kolding Syd har fået sin første tillidsrepræsentant i butikkens 3-årige historie. Vi har stillet Heidi Hirschel Graasbøll 3 skarpe spørgsmål.

 


Hvorfor har du valgt at blive tillidsrepræsentant?
Jeg kan godt lide arbejdet med overenskomsten og at dykke ned i, hvilke love og regler der gælder for kolleger og mig i butikken. Derudover tror jeg, at jeg kan udvikle mig meget gennem de udfordringer og erfaringer, hvervet som tillidsrepræsentant kan give mig.

Hvad glæder du dig til i hvervet som tillidsrepræsentant?
Jeg glæder mig til at kunne vejlede og hjælpe kollegerne noget mere, når der opstår spørgsmål i forhold til vores ansættelse, løn og generelle vilkår i butikken. Jeg vil være deres talerør overfor ledelsen og Dansk Supermarked.
Jeg glæder mig også til at komme på kursus og blive mere fagligt skarp på overenskomsten og lære noget mere indenfor det felt. 

Hvordan har dine kolleger reageret på, at stillede op som tillidsrepræsentant?
Der har været en rigtig god og positiv respons blandt mine kolleger. Inden generalforsamlingen var der tre kolleger henne og give mig et skulderklap og sige: ”Held og lykke med valget”. Så det har været en rigtig god oplevelse. Min varehuschef har også bakket op om mit ønske om at blive valgt som tillidsrepræsentant.

Organisering Overenskomst HK-medlemmer Tillidsrepræsentant

Vil du vide mere om HK Handel Sydjylland?


Bliv medlem af HK Handel


Meld dig ind her

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk