HK.dk logo

Borgerne er klar til tidsbestilling - bare den ikke bliver obligatorisk

27. februar 2017  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Hellere bestille tid end møde uanmeldt op og risikere at stå i kø i deres lokale borgerservicecenter. Det viser ny undersøgelse.

Hvornår har du sidst bestilt tid til et lægebesøg, et restaurantbesøg, en tur i biografen eller måske et værkstedsbesøg til din bil? Det har du sikkert gjort for nylig. Og danskerne er klar til også at kunne bestille tid, når de skal besøge borgerservice.

Det viser en ny undersøgelse lavet af YouGov for Operate.

70 procent har i undersøgelsen svaret, at det er en god eller meget god idé med en frivllig ordning, hvor man som borger kan bestille tid hos kommunen. 10 procent svarer, at det er en dårlig idé.


Ikke klar til at gøre det obligatorisk

Betjening af borger

Undersøgelsen, der er lavet som en rundspørge blandt 1000 danskere i løbet af februar måned 2017, viser også, at billedet er noget mere utydeligt, når det kommer til at gøre tidsbestilling obligatorisk.

40 procent af de spurgte er for en obligatorisk tidsbestilling. Men samtidig er 30 procent direkte imod. 22 procent svarer, at de hverken er for eller imod.

Digitalisering Ydelse og borgerbetjening HR, økonomi, it og stab

bliv klogere på den kommunale og regionale sektor

Følg med i vores nyheder


hk.dk/aktuelt

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk