HK.dk logo

Få en forklaring på krisen i Skat

27. februar 2017  |  HK Stat  |  HK SKAT Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Der er stadig velfungerende områder i Skat, men på mange vigtige områder er Skat sparet i stykker. Hvad er op og ned? Se det her i tal og grafik.

I 2015 tjente hver medarbejder i udbetalingskontrollen for negativ moms 27 millioner kroner ind til statskassen. Alligevel er der ikke penge til mere kontrol i redningsplanen for Skat. 

Antallet af medarbejdere er siden 2006 næsten halveret. Alligevel fortsætter milliardbesparelserne, så der med den nuværende plan ikke er flere penge i 2020, end der var i 2016.

Få et overblik her. Klik på billedet, og grafikken åbner som pdf PDFskat
SKAT

flere Nyheder om skat


Skattekommissionen: McKinseys konsulenter vidste på forhånd, at de skulle spare 1 milliard

26. august 2021  | HK Stat  | HK SKAT

Konsulenterne fra McKinsey havde fået konklusionen, før de i 2012 gik i gang med at undersøge, hvor meget Skat kunne spare. Det kom onsdag frem i skattekommissionen, skriver Politiken.


Eksplosion i sager om økonomisk kriminalitet

25. maj 2021  | HK Stat  | HK SKAT

Antallet af anmeldelser om økonomisk kriminalitet er mere end femdoblet i løbet af de seneste 10 år. Det viser en analyse fra FSR – danske revisorer. Svindlere har haft det for let, fordi kontrollen er blevet svækket gennem mange år, og stigningen er stærkt foruroligende, mener revisorerne.


 Se alle nyheder

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk