HK.dk logo

Hold dine kompetencer skarpe

27. februar 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Er du en ”administrativ multikunstner" og oplever du ind i mellem, at opgaverne styrer dig, frem for omvendt? Så kom med på kursus og hold dine kompetencer skarpe!

Det handler om at bevare overblikket i en travl hverdag, hvor du har mange bolde i luften. Vær med og hold dine kompetencer skarpe, så du kan løse dine opgaver smart og effektivt.

Mange af vores medlemmer bliver i disse år mødt med nye opgavetyper, større mængder af opgaver, omstruktureringer og nye forventninger. Derfor er der brug for, at vi støtter hinanden og samtidig passer godt på os selv. 


- Det kan vi blandt andet gøre ved at holde vores kompetencer så skarpe som muligt, så vi kan løse vores opgaver smart, effektivt og på en måde, hvor vi også selv kan følge med, siger Lone Thomhav, afdelingssektorformand i HK Privat Midt. Kurset er arrangeret af HK Privat Midt, men er åbent for alle medlemmer af HK Midt:

- Jeg kan kun opfordre til at tage med på kurset ”Faglig dag for den administrative multikunstner”, hvis du sidder i et job, der bare bliver mere og mere alsidigt. Kurset byder på god inspiration, så du føler, at du kan komme lidt mere på forkant med opgaverne, tage toppen af travlheden og sikre dig selv mere trivsel i hverdagen. 


multikunstner

Kompetencer

har du tjekket
om vi har et spæn-dende arrangement på vej?


kommende arrangementer

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk