HK.dk logo

Hvem skal holde ungdoms-talen den 1. maj?

27. februar 2017  |  Østjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Alle studerende i Aarhus Kommune inviteres til at skrive ungdommens 1. maj-tale, der skal holdes på Tangkrogen i Aarhus. Fortæl os, hvordan du ser fremtidens arbejdsmarked.

Vil du holde ungdommens 1. maj tale i Aarhus?

Den 1. maj samles lønmodtagere traditionen tro på Tangkrogen i Aarhus. Men i HK Østjylland vil vi også gerne have de unge studerende med. Derfor har fagforeningen taget initiativ til at udbyde en konkurrence, hvor alle studerende, får mulighed for at komme med et bud på en 1. maj-tale set fra et ungdomssynspunkt.

- Vi taler så meget om fremtidens arbejdsmarked. Teknologien indhenter os, siger vi, og eksperter mener at vide, at nutidens børn kommer til at arbejde i jobs, som vi slet ikke kender endnu. Det kan godt virke lidt skræmmende for mange, men hvordan oplever de unge det? Det vil vi gerne have de unges bud på og derfor har vi udskrevet en konkurrence, hvor en ung får lov til at holde en tale på Tangkrogen i Aarhus den 1. maj, siger formand for HK Østjylland, Jesper Thorup.

Konkurrencen udbydes i samarbejde med LO og FTF, der står for arrangementet på Tangkrogen.

- Det her er ikke kun interessant for HK. Det er os alle sammen, der går et meget anderledes arbejdsmarked i møde og det er vigtigt at alle fagforeninger er opmærksomme på de ændringer der kommer. Herunder, at vi husker at lytte til de unge og derfor mener vi, at det er oplagt at høre deres mening den 1. maj. Om man er ved at uddanne sig til kontorassistent, tømrer eller SOSU-medhjælper er ikke så vigtigt. Det er de unges syn på fremtidens arbejdsmarked, der er interessant, siger Jesper Thorup.

Vil du deltage i konkurrencen, så klik her og læs mere om betingelserne for at deltage.


HK ØSTJYLLAND
PÅ FACEBOOK


Besøg os her

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk