HK.dk logo

Nyuddannet? Så har vi et godt tilbud til dig

27. februar 2017  |  Østjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Østjylland sætter særligt fokus på nyuddannede. Med fire målrettede kurser hjælper vi dimittender med at blive klar til det første job.

Kurser til unge

Er du nyuddannet, eller er du lige ved at afslutte din uddannelse, så står HK Østjylland klar til at hjælpe dig godt ud på arbejdsmarkedet. Med fire kurser, der sætter fokus på jobsøgning, CV, personlig branding og jobsamtalen giver vi alle dimittender de bedste kort på hånden.

- Som fagforening er det vigtigt for os, at vores medlemmer får konkrete værktøjer til at stå stærkt, når de skal søge jobs. De fleste dimittender skal søge deres første job og derfor har de ikke ret meget erfaring. Derfor vil vi gerne hjælpe dem godt på vej, fortæller kontorchef i HK Østjylland, Berit Dehli.

HK Østjylland udbyder fire kurser til de unge om at skrive det gode CV, den gode ansøgning, om personlig branding og om jobsamtalen.

Kurserne udbydes første gang fra april, men bliver gentaget i løbet af året.

- Vi ved, at mange unge har brug for hjælp til at komme godt i gang med jobsøgning. Hvilket billede skal man vedhæfte CV’et, hvor meget skal man researche på den virksomhed, som man søger job hos, hvordan gennemfører man en god jobsamtale? Spørgsmålene er mange og med de fire kurser, kan dimittenderne få svar på det hele, siger Berit Dehli.

Antallet af unge, der melder sig ind i HK, har de seneste år været stigende. Og langt de flest unge giver udtryk for, at de gerne vil have HK som sparringspartner i deres arbejdsliv.

- Vi møder dem på uddannelsesstederne, hvor vi har hjulpet mange med spørgsmål omkring fritidsjob eller deres elevplads. Den hjælp vil de gerne fortsætte med at have, når de er blevet uddannet. Det skal de naturligvis have og derfor glæder vi os til at se dem på kurserne, der forhåbentlig resulterer i, at de hurtigt kommer i arbejde, siger Berit Dehli.

 

Se alle kurserne her (Linket er udløbet pr 22/10 2020)


Studerende Praktisk elev Unge Kurser

Arrangementer
i HK Østjylland


Se hvad der sker

HK ØSTJYLLAND
PÅ FACEBOOK


Besøg os her

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk