HK.dk logo

HK privat Sydjylland starter nyt elevnetværk

28. februar 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Er du elev i den private sektor? Og kunne du tænke dig at møde andre elever og høre om deres hverdag?Så kom med i HK Privat Sydjyllands nye elevnetværk, og få mulighed for at høre andres erfaringer og dele dine egne. Sammen kan I blive klogere på, hvordan I bedst bringer jeres viden i spil på arbejdspladsen og får mest ud af jeres uddannelse.
HK Sydjylland skaber rammerne for nogle relevante netværksmøder, hvor du er med til at bestemme hvad vi skal snakke og sparre om.
Det kunne f.eks. være:

  • Hvordan udnytter jeg min elevtid bedst muligt?
  • Hvad laver jeg og hvad laver du?
  • Hvordan griber vi fagprøven an?

Er du nysgerrig på netværket, så kom til opstartskonferencen den 14. marts kl. 17.00 – 20.00, hvor Hanne Boutrup, der er ekspert i relationer og kommunikation, på en latterkrampende måde fortæller om det at træde ind i en ny virksomhedskultur. Her giver hun et bud på hvordan man navigerer i kulturforskelle, og hvordan man bedst får et godt samarbejde med sin elevansvarlige.
Derudover vil der være mulighed for at høre mere om netværket og stille spørgsmål.
Du behøver ikke at være medlem for at deltage på konferencen. Du skal bare tilmelde dig, så vi kan sørge for at der også er en sodavand og sandwich til dig.
Vil du med, så tilmeld dig til Nina Lynggaard på telefon 2939 6690 eller E-mail nina.lynggaard@hk.dk. Du kan også tilmelde dig her.


Fremtidens Talenter Elev

Bliv medlem af HK Privat


Meld dig ind her

Tjek HK Ungdom


HK Ungdom

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk