HK.dk logo

Hvem skal have Fællesskabsprisen 2017?

28. februar 2017 Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Nu kan du nominere dine kandidater til Fællesskabsprisen 2017. I år er der særligt fokus på ensomhed, social ulighed, arbejdsfællesskaber og læring/dannelse. Men du kan selvfølgelig nominere alle, der gør en forskel for fællesskabet.

Fællesskabsprisen er en hyldest til mennesker, der gør en ekstraordinær indsats for at styrke vores allesammens fællesskab. Du kan nominere dine kandidater på fællesskabsprisen.dk indtil den 8. juni. De ti vindere bliver fejret ved en prisoverrækkelse på Campus Carlsberg I København den 22. juni.

Fællesskabsprisen 2016 vinderne

Årets pris stiller skarpt på fire aktuelle emner

I år stiller parterne bag Fællesskabsprisen skarpt på ensomhed, ulighed, læring/dannelse og arbejdsfællesskaber. Det er fire områder, hvor et stærkt fællesskab kan være med til at gøre en forskel. Den betænksomme nabo, der inviterer den ensomme i lokalområdet på kaffe eller ildsjælen,

der gør en forskel og giver nye muligheder til samfundets svageste. Det kan også være den engagerede lærer, der giver noget ekstra til sine elever eller den gode kollega, der binder arbejdspladsen sammen.

Men du kan naturligvis nominere alle, som du synes gør en særlig indsats for fællesskabet og som fortjener at blive hyldet.

Bag Fællesskabsprisen står HK, 3f, Alka, Dansk Metal, DFDS, Falck, ISS, NCC, PensionDanmark, Professionshøjskolen Metropol, Professionshøjskolen UCC, Tuborgfondet, VIA University College og socialdemokraternes formand Mette Frederiksen.

Hvem synes du skal have Fællesskabsprisen 2017?


Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk