HK.dk logo

Ny uddannelse for kontrolmedarbejdere

02. marts 2017  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

En helt ny uddannelsesmulighed for kontrolmedarbejdere har set dagens lys. Det nye modul Viden og redskaber i kontrolindsatsen giver 5 ETCS-point og første modul starter i uge 17.

Er du kontrolmedarbejder, og har du brug for viden om, hvilke it-systemer, du kan hente oplysninger fra og hvordan du sammenholder de hentede data med borgerens egne oplysninger i sagen? Skal du brushes op på nyeste lovgivning inden for kontrolområdet, og har du brug for mere viden inden for sagsbehandlingen? Så er der et helt nyt kommunommodul, der er blevet til i et samarbejde mellem HK Kommunal, KL og COK, til dig som arbejder med kontrol.

Det første modul starter i uge 17 og der er undervisning: 27/4, 4/5, 11/5, 18/5, 24/5. Eksamen bliver en dag i uge 24 eller 25. Modulet afvikles hos COK Hovedstaden i Herlev.

Lovgivning, aktører og analyse

På modulet vil du lære meget mere om hvilke love, reformer og incitamenter, der anvendes i sagsbehandlingen, og hvilke muligheder den enkelte lovgivning giver. Du vil se betydningen af et tæt samarbejde med både offentlige og private aktører og bliver i stand til at vurdere, hvilke samarbejdspartnerne der skal inddrages og bringes i spil i en given sag. Derudover vil du blive bedre til at analysere og vurdere en henvendelses karakter og bruge denne viden til at sikre, at de rette data frembringes, så du sikre den mest effektive belysning af en kontrolsag.

Til sidst vil uddannelsen også give dig viden om, hvordan man kan anvende sociale medier i kontrolsager og give en forståelse, hvordan den viden kan anvendes systematisk som en understøttende del af sagsbehandlingen.

Modulet koster 6250 kr. ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og eksamen. Der kan søges midler fra Den Kommunale Kompetencefond.

Du kan tilmelde dig her inden den 7. april 2017. (Linket virker ikke længere (04.09.2020)


Ydelse og borgerbetjening

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk