HK.dk logo

HK Kommunal: Derfor er vi med til generalforsamling

07. marts 2017  |  Sjælland Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Mange mødte op på HK Kommunal Sjællands generalforsamling den 28. februar. Nogle kom for at netværke, andre for at møde kolleger eller støtte op om bestyrelsen.

Den 28. februar var dagen, hvor HK Sjælland Kommunal afholdt deres traditionsrige generalforsamling i Næstved. Generalforsamlingen var velbesøgt af både nye og HK rutinerede medlemmer.

Forud for aftenens program spurgte vi flere delegerede til deres tanker omkring deltagelsen. Begrundelserne var forfriskende forskellige, selvom der vist ikke er nogen tvivl om, hvem der var det bedst repræsenterede køn i Næstved tirsdag aften.


Portræt af Simone Christensen

En af aftenens yngste delegerede var Simone Christensen, 26 år, fra Næstved Tandklinik.

- Jeg blev lokket med af min TR, som syntes, at jeg skulle tage med. Jeg har sådan set ikke så mange forventninger, men har nu været medlem af HK lige siden, jeg startede på handelsskolen, så jeg synes, at det var på tide at blive lidt klogere på foreningen.

Billede af Therese Schytte og Chikita Stagaard

For Chikita Stagaard og Therese Schytte, der til daglig arbejder i Slagelse Kommune, var det deres 3. generalforsamling.

- Vi er her for at støtte op om Michael Rosenberg, fortæller Therese, og Chikita supplerer:

- Ja, vores klub har tradition for at deltage, og vi har et rigtig godt samarbejde med Michael.

Portræt af Lene Hansen

Fællestillidsrepræsentant Lene Hansen fra Solrød Kommune prioriterer HK meget højt i det daglige og mener, at den årlige generalforsamling er en vigtig institution, som alle medlemmer bør prioritere.

- Jeg har været medlem af HK siden 1979 og har været TR i godt 30 år sammenlagt. Jeg er her for at støtte op om bestyrelsens arbejde, fordi jeg mener, de gør det rigtig godt. Det er min holdning, at man som TR og medlem også bør støtte op om sin bestyrelse, når det går godt. Det kan være hårdt og surt for en bestyrelse, hvis der kun dukker nogle op, når de er utilfredse med noget, siger Lene og smiler.

Portræt af Ditte Lukowski Knudsen

Ditte Lukowski Knudsen, der akkurat er dimitteret som administrationsbachelor fra UCSJ i Næstved, benytter lejligheden til at netværke.

- Som nyuddannet så jeg generalforsamlingen som en oplagt mulighed for at tale med både gamle kolleger fra Næstved Kommune, men bestemt også andre HK’ere. Hvem ved, måske er der nogen, der netop går og mangler én som mig, siger Ditte med et smil på læben.

- Det er min første generalforsamling her i HK Sjælland, men for mig er det helt oplagt at være her, fortæller Ditte og uddyber:

- Jeg har som kontorelev været aktiv i HK som formand for elevudvalget i HK Kommunal i 2006-2008. Efterfølgende begyndte jeg som studerende på administrationsbacheloruddannelsen.

Læs også: Hotdogs og genvalg i HK Kommunal Sjælland

Kommunal Generalforsamling

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk