HK.dk logo

Fremover flere arrangementer i Vejle

13. marts 2017  |  HK grafisk kommunikation  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

En ny by har meldt sig på listen over steder, medlemmer af HK grafisk kommunikation kan komme til foredrag og kurser.

 


Der er på det seneste dukket flere arrangementer op i kalenderen for HK grafisk kommunikation, hvor stedet er Vejle. Det er resultatet af målbevidst arbejde fra lokale medlemmer. For selv om HK grafisk kommunikation ikke har nogen geografiske begrænsninger på sine arrangementer, har det ikke altid været praktisk eller behageligt for de sydøstjyske medlemmer at melde sig til begivenheder langt fra arbejdspladsen eller hjemmet.

- Vi er en gruppe, som er stødt på hinanden til forskellige HK-arrangementer i andre byer og har snakket om, at sydområdet og Vejle også burde have noget for kreativiteten på menuen, siger Maja Ulrikka Bruun Laustsen, som er en af initiativtagerne.

Forbundet bakkede op og foreslog, at gruppen begyndte med et kursus i psykologien bag effektive Facebook-opslag med underviser Anders Colding-Jørgensen. Det foregik i januar, og sidste uge løb det første selvvalgte arrangement af stabelen: The Secret of the Highly Creative Thinker med Dorte Nielsen. Den kreative forfatter holdt foredrag og lavede øvelser med stor succes.

- Det gik rigtig fint med godt fremmøde. Vi fornemmede, at der var flere medlemmer, der også har appetit på kreative indspark her i området, siger Maja.

Workshop og mere kreativitet på vej

Næste arrangement er søndag den 2. april, og det foregår undtagelsesvis i Middelfart hos Louise Helmersen. Hun var med i “Made in Denmark” - DR’s serie hvor man følger forskellige kunsthåndværkere og designere rundt i landet, og hvor de afprøver hinandens håndværk. Helmersen åbner sit værksted og laver workshop omkring papir/mobile kun for HK grafisk kommunikation.

I maj måned bliver der mulighed for at tegne med Kasper Heron Købke i Bygningen i Vejle en hel lørdag.

- Arrangementerne er forskellige, men vi har primært haft som rettesnor at komme lidt væk fra skærmen og tasterne og få udfordret kreativiteten på nye måder - dykke ned i håndværk og vinkle arbejdet i andre retninger end de gængse. Og allerede nu har vi en dygtig kalligraf på kalenderen til september, så der er meget godt at se frem til, slutter Maja Ulrikka Bruun Laustsen.

Bliv medlem af HK Privat


Meld dig ind her

Har du brug for


Book en tid her

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk