HK.dk logo

Hvad betyder afskaffelse af permission bonus for dig?

13. marts 2017  |  Østjylland Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Som du sikkert allerede har læst på Facebook, så er HK på besøg på Sitel torsdag den 16. marts. Vi kommer også forbi den 23. marts, hvor du igen kan få råd og vejledning.

Hvis du ikke allerede har  hilst på os? Så, bare rolig. Du kan nå det endnu. Vi er nemlig på Sitel – lige nu! Og vi er her indtil kl. 16.00. 

Sitel har opsagt aftalen om permission bonus og dermed formelt opsagt dig og dine kollegaer, med løfte om genansættelse på nye betingelser – altså betingelser, hvor du ikke har krav på permission bonus.

HK Østjylland har, efter aftale med Sitel, afsat to dage, hvor vi er på besøg på Sitel, for at give dig råd og vejledning om din situation. Vi kan rådgive dig i forhold til, hvad din nye løn får af betydning for dig.

Den 16. marts er Katrine Søgaard med på Sitel. Katrine kan hjælpe dig med at undersøge om HK også er relevant som din fagforening, hvis du finder et nyt arbejde eller starter på en uddannelse

Den 23. marts er vi igen at finde på Sitel, hvor du kan komme forbi os, hvis du har uddybende spørgsmål eller ikke havde mulighed for at tale med os den 16. marts.

Mød os på Sitel begge dage fra klokken 10-16.

Er du forhindret i at tale med os, når vi er på besøg, så kontakt din tillidsrepræsentant Morten Amtoft på mobil 60 18 46 64.Løn

HK ØSTJYLLAND
PÅ FACEBOOK


Besøg os her

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk