HK.dk logo

Temadag om fleksjobs blev en ”…start på noget godt”

14. marts 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

NNF og HK Handel Midt havde i fællesskab inviteret fleksjobbere til en temadag. Med oplæg, dialog og netværk kom deltagerne rundt om mange sider af fleksjobbet – og vurderede temadagen til at være en ”…start på noget godt”.


Pia Thurøe
Formand
HK Handel Midt 
 - Vores medlemmer, der er i fleksjob, skånejob eller får fleksydelse er ofte godt i gang med at arbejde de timer, de kan, men der er også udfordringer omkring ordningen. Derfor inviterede vi til temadag for at få rundet nogle af de emner, der fylder for vores fleksjobbere, fortæller Pia Thurøe, der er afdelingssektorformand for HK Handel Midt:
- Jeg fornemmede, at deltagerne tog en masse ny viden til sig og fik vendt nogle af de ting, der fylder i hverdagen som fleksjobber. Jeg forestiller mig, at temadagen samtidig kan danne grundlag for et netværk, hvor fleksjobbere kan mødes og få glæde af hinandens erfaringer.

Ville klædes endnu bedre på

Karen og Betti, fleksjobbere

Karin Jørgensen (tv.) og Betti Flarup, der begge er fleksjobbere, havde begge ros til temadagen om fleksjob.

- Temadagen var en god start på noget godt. For jeg synes, der er brug for at sætte mere fokus på fleksjobbere. 

Jeg er i dag blevet klogere på, at jeg ikke er den eneste, der synes, at det kan være meget forvirrende at være fleksjobber.

- For eksempel fordi folk får så forskellige svar hos sagsbehandlerne, fortæller Betti Flarup, der er i fleksjob hos IKEA Odense – og medlem af HK Handel Midt. Hun var der også på vegne af de øvrige kolleger, der er i fleksjob eller skånejob.

NNF-medlem Karin Jørgensen, der er ansat i et fleksjob på Odense Marcipan, deltog også i temadagen:
- Mit fleksjob har altid fungeret godt på min arbejdsplads, men jeg vil gerne klædes endnu bedre på. For ingen kender dagen i morgen. Jeg vil samtidig hellere høre tingene end at skulle læse dem. Derfor var temadagen et rigtigt godt arrangement for mig. Det har virkelig været positivt, konkluderer hun.

Fleksjob

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

har du tjekket
om vi har et spæn-dende arrangement på vej?


kommende arrangementer

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk