tal1

Som så meget andet, ligger det gode argument nemlig ofte i detaljen.

Når du sidder til lønsamtalen, kan du selvfølgelig sammenligne din løn med kollegaer i samme stillingstype. Hvis du ligger i nederste kvartil, skal chefen gerne kunne redegøre for, hvorfor 75 % af kollegaerne skal have mere end dig.

Du bør også holde øje med, om din løn er steget i samme takt som din anciennitet. Har du fået et særligt ansvar, som burde udløse tillæg? Og laver du egentlig det samme, som der står på din ansættelseskontrakt? Ofte bliver man flyttet til mere komplicerede opgaver, og der kan især være meget at hente, hvis man kan påpege, at man hjælper med analyse af forretningsprocesser.

\ LØNSTATISTIK STATEN

lønstatistik_staten

\ LØNSTATISTIK PRIVATOMRÅDET

lønstatistik_privat

\ LØNSTATISTIK KOMMUNER OG REGIONER

lønstatistik_kommunal