HK.dk logo

Ny uddannelse for kontrolmedarbejdere

23. marts 2017  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Ønsker du at få opdateret din viden og få nye redskaber i dit arbejde med kontrolsager, så er der en nyt modul på akademiniveau klar til dig.

HK Kommunal har i samarbejde med KL, COK og fem kommuner udarbejdet et nyt modul, der kan hjælpe kontrol medarbejdere i kontrolindsatsen. Uddannelsen tæller 5 etcs-point og er på akademi-niveau.

På uddannelsen får du viden om hvilke systemer, du kan hente oplysninger fra, herunder konkret søgning af oplysninger til at belyse sager.

Du får indsigt i hvilke love, reformer og incitamenter der anvendes i sagsbehandlingen, og hvilke muligheder den enkelte lovgivning giver.

Forskellige aktører og sociale medier

Du vil forstå betydningen af et tæt samarbejde med både offentlige og private aktører og kan vurdere, hvilken samarbejdspartnerne der skal inddrages og bringes i spil i en given sag.

Du vil lære, hvordan du kan anvende sociale medier i kontrolsager og forstå, hvordan denne viden kan anvendes systematisk som en understøttende del af sagsbehandlingen og vi kommer også omkring de etiske aspekter i den forbindelse

Samtidig får du indsigt i og kan reflektere over din egen rolle og opgaverne i forhold til borgeren, samarbejdspartnerne og systemet.

Undervisningen foregår i Herlev, og der er tilmeldingsfrist d. 7. april.

Modulet kan indgå i Kommunomuddannelsen og du kan læse meget mere her.


Ydelse og borgerbetjening

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk