HK.dk logo

Urafstemningen om OK17 begynder på tirsdag

24. marts 2017  |  HK Privat  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Mandag middag offentliggør forligsmanden sin mæglingsskitse. Dermed er overenskomstforhandlingerne på LO-DA-området slut, og urafstemningen kan begynde


OK logo

Kun de sidste kommaer mangler, inden forligsmanden mandag præsenterer den endelige mæglingsskitse på LO-DA-området. Mæglingsskitsen omfatter også de overenskomster, som parterne ikke har kunnet nå til enighed om. For HK/Privats vedkommende gælder det funktionæroverenskomsten med Danske Mediers Arbejdsgiverforening og Horestaoverenskomsten. Dermed er overenskomstforhandlingerne slut, og urafstemningen om overenskomsterne på det private arbejdsmarked kan begynde.

I HK/Privat sparker vi urafstemningen i gang tirsdag morgen. Allerede fra morgenstunden kan medlemmerne stemme digitalt via det link, de får på mail. Medlemmerne kan også vælge at brevstemme. Stemmematerialet kommer med brev tirsdag eller onsdag.

- Jeg håber og tror, at rigtigt mange HK/Privatmedlemmer vil bruge deres stemmeret og stemme om overenskomsten, siger Simon Tøgern.

- Jo højere stemmeprocent, vi får, jo stærkere står vi ved de næste overenskomstforhandlinger, understreger han.

Følg med på HK/Privats Facebookside, her på hjemmesiden og i vores nyhedsbreve. Du kan også følge med på Twitter på #okhelelivet og #ok17. Og hvis du følger @HKprivat, får du alle tweets om overenskomstforhandlingerne og mere til.

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk