HK.dk logo

Glad og genvalgt formand glæder sig over god dialog

28. marts 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Hvad betyder den teknologiske udvikling for vores HK-job? Og hvad kan vi gøre for at være klar til udviklingen? Pia Thurøe, der blev genvalgt som sektorformand, lagde på generalforsamlingen op til debat og dialog – også om fremtiden.

Det blev ikke den klassiske model, da Pia Thurøe aflagde bestyrelsens beretning på vores generalforsamling i HK Handel Midt. I stedet lagde hun op til dialog undervejs i beretningen:

-     Jeg synes faktisk, det fungerede så godt! Undervejs viste jeg også nogle videoer, der blandt andet handlede om fremtidens jobs i vores sektor. Flere gange stoppede vi efter filmene og spurgte deltagerne, hvad de tænkte og følte omkring temaet og det, de så i filmene, fortæller Pia og fortsætter:

Og jeg skal lige love for, at der var respons… For det jeg prøvede at sige var, at der kommer meget nyt, men at der stadig vil være brug for mennesker i nye typer jobs. Der var efter generalforsamlingen flere, der reagerede positivt på den måde, vi havde gjort det på. Det var en god debat og sjovt at prøve en ny form af, der virkede.Bred bestyrelse

Med repræsentanter fra Lidl, XL Byg, FTZ, Harald Nyborg, IKEA, Nielsen’s, Coop, Bilka og Jysk er det en meget bred bestyrelse, der arbejder videre med medlemmernes dagsorden:

Jeg glæder mig til samarbejdet med den nye bestyrelse. Det gælder både de gode, gamle kræfter og nogle af de nye, der er kommet med. Det er på alle måder en bred bestyrelse. Ikke kun i forhold til de virksomheder, de repræsenterer. Også i forhold til køn, alder og geografi.

-     Det er samtidig herligt, at vi har fået Liridon Mallopolci med i bestyrelsen. Han er den første tillidsrepræsentant i hele Jysk-kæden på landsplan, slutter Pia Thurøe.

Mundtlig beretning fra generalforsamlingen

Generalforsamling Medlemsdemokrati


se alle de fordele 
du kan få glæde
af som hk-medlem 


HK Medlemsfordele

har du tjekket
om vi har et spæn-dende arrangement på vej?


kommende arrangementer

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk