HK.dk logo

Glad og genvalgt sektorformand glæder sig til arbejdet

28. marts 2017  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Det var en glad og genvalgt sektorformand Pia Tørving, der gjorde status på generalforsamlingen. Hun glædede sig til sammen med bestyrelsen at arbejde videre på de mange vigtige dagsordener, der allerede er sat.

   -  Generalforsamlingen lever op til det, jeg mener en generalforsamling skal være. Folk lyttede interesseret til beretningen. De får snakket sammen. De kommer til de stande, vi har fået etableret med både Sampension, PKA og Arbejdernes Landsbank. Og så ser deltagerne ud til at hygge sig sammen, og de får snakket. Dejligt…, smiler Pia Tørving efter at hun havde aflagt sin mundtlige beretning – og efterfølgende modtaget genvalg til posten som din sektorformand.

Mød også nogle af de deltagende medlemmer til en snak om generalforsamling og det, at være HK'er: Mød dine HK-kolleger fra generalforsamlingen

- En god ting for vores demokrati

Man kommer ikke bare for at høre mig. Jeg er jo kun en biting i den forbindelse. Det handler om demokratiet og om, at man kan være med til at træffe nogle beslutninger. Det er rigtigt vigtigt

siger Pia og fortsætter:

   - Det er også dejligt, når medlemmerne møder op sammen. Tager fra arbejdspladsen sammen og også samtidig får set nogle andre, de kender, der er her i dag. Det er det hele værd. Jeg synes, at generalforsamlingen er en god ting for vores demokrati i HK Kommunal Midt. Det er jo også en af de højeste myndigheder i organisationen. Det er altså her, man bestemmer, hvem der skal sidde i en bestyrelse. Hvem der skal være med til at arbejde for HK i den næste periode. Det næste år eller de næste to år for de, der er valgt for en to-årig periode. 

   - Det gælder også min post som formand. For det er jo også her, på generalforsamlingen, at man kunne beslutte, at det skulle være en anden, der skulle stå i spidsen for HK Kommunal Midt. De valgte så mig, og det er jeg rigtigt taknemmelig for.  

Gik op i en højere enhed

For den både hidtidige og kommende sektorformand var det en fornøjelse, at generalforsamlingen rent praktisk forløb efter planen – og at tingene gik op i en højere enhed:

   - Jeg vil samtidig gerne takke de afgående medlemmer af bestyrelsen for samarbejdet og byde velkommen til de nye medlemmer. Jeg glæder mig til samarbejdet med den nye konstellation i bestyrelsen. Til det arbejde fik vi, og i øvrigt alle deltagere, masser af tankevækkende inspiration fra Henrik Lehmann Andersen, der er tidligere direktør i Odense ZOO. Hans foredrag var super spændende og meget anvendeligt, og det bør næsten være en del af enhver lederuddannelse, konstaterer Pia Tørving, der desuden takkede køkkenet for dejlig mad til deltagerne i årets generalforsamling – og ønskede HK Midt tillykke med 10 års jubilæet, der ligeledes blev markeret.

Generalforsamling Medlemsdemokrati

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside


se alle de fordele 
du kan få glæde
af som hk-medlem 


HK Medlemsfordele

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk