HK.dk logo

Kursus skal gøre Frederikshavn til Danmarks Bedste Handelsby

28. marts 2017  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Kundeservice er i fokus for nyt uddannelsesforløb tilpasset handels- og servicebranchenFrederikshavn vil gerne være Danmarks Bedste Handelsby i 2018 og handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK har derfor gjort ”service” til omdrejningspunkt i hele 2017.

- Service vil altid vil være konkurrenceparameter. I fremtiden vil service have større indflydelse på succes og udvikling og derfor vil vi sætte fokus på byens serviceniveau, siger FREDERIKs formand, tidligere borgmester Erik Sørensen. 

Et af midlerne til at løfte serviceniveauet er uddannelse. Sammen med Co-Learning, der er uddannelsescenter på Frederikshavn Handelsskole, har foreningen lavet et kursusforløb for medarbejdere og et for ledere i handels- og servicebrancherne.

Kursusforløbene består hver af fire moduler og starter med et én-times arrangement 19. april. Hele forløbet slutter i september.


Hent folder om kurset


HK bakker op
HK Handel Nordjylland, der er medlem af foreningen FREDERIK, bakker op bag kursusforløbet.

- For medarbejdere inden for handel vil en styrkelse af Frederikshavn som handelsby være en klar fordel. Bedre service og flere kunder vil betyde flere arbejdspladser, og det har vi brug for, siger formand for HK Handel Nordjylland Kate Ziegler.

Hun opfordrer til at deltage i kursusforløbet:

- Sig ja, når chefen kommer og tilbyder kurset – og bed også om at få dækket kursusudgiften. Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk