HK.dk logo

Er du klar til platforms- og deleøkonomi?

29. marts 2017  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

I de seneste år har begreberne dele- og platformsøkonomi været på alles læber. Mange ser virksomheder, som Uber og Airbnb, som trusler mod den danske model, mens andre peger på, at det er del af løsningen på nogle af de globale udfordringer, som vi står overfor.


Onsdag d. 5. april stiller vi skarpt på de udfordringer og muligheder, som platforms- og deleøkonomi skaber for arbejdsmarkedet og dig som lønmodtager.

Vi får oplæg af Anna Ilsøe fra Københavns Universitet, som har forsket i den danske models udvikling og digitaliseringens konsekvenser for arbejdsmarkedet.

På temaaftenen kan du også møde Mathias Linnemann, som er co-founder af platformsvirksomheden Worksome. Han fortæller, hvordan Worksome giver virksomheder og specialister mulighed for nemt at bruge hinanden på fleksible freelancevilkår.

Vi slutter dagen af med en paneldebat med René Knudsen (HK Service), Katia Østergaard (Horesta), Peter Hummelgaard (S), Henning Hyllested (EL), Christian Ingemann (Solobeta).

Alle er velkomne, og vi byder på lidt at spise og drikke, så tilmed dig enten via mitHK eller send en mail til afdelingen.

Hvornår: Torsdag d. 5 april, kl. 17:00 – 20:30
Hvor: Svend Aukens Plads 11, 2300 København S

Kom og bliv skarp på fremtiden – den er her nu!

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk