HK.dk logo

Hanne K. Mathiasen: ”For få tilskudsjob bliver til rigtige job”

29. marts 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

På en velbesøgt generalforsamling for HK Handel Sydjylland talte formand Hanne K. Mathiasen blandt andet om problemerne ved de mange tilskudsjob i detailhandlen.


Flere og flere ansatte i tilskudsjob er gennem de seneste år dukket op i detailhandelen. Det er ikke i sig selv et problem, men der opstår et problem, når kun en lille procentdel af disse tilskudsjob ender med en ordinær ansættelse.
På HK Handels Sydjyllands generalforsamling den 29. marts satte formand Hanne K. Mathiasen dette problem på dagsordenen i sin mundtlige beretning.
- Det er ikke fair overfor den enkelte håbefulde tilskudsjobber, men det er heller ikke fair overfor de kollegaer rundt omkring på arbejdspladserne, der hele tiden skal lære nye op. For slet ikke at nævne hvor mange ordinære job, der kunne være! Vi hører jo gentagne gange fra kolleger i detailhandlen, at de ikke ville kunne nå alt det, de skal i deres arbejdsdag, hvis det ikke var for disse tilskudsjobbere, sagde Hanne K. Mathiasen i sin beretning.
Formanden refererede til en nylig opgørelse, der viser, at der i andet halvår af 2016 kun var 16% af tilskudsjob i den sydjyske detailhandel, der blev til ordinære job.

Ny bestyrelse i HK Handel Sydjylland

På generalforsamlingen var også flere bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg. Den nye bestyrelse består af fra venstre øverst: Jørgen L. Madsen (ikke på valg), formand Hanne K. Mathiasen (ikke på valg), Vibeke Kjær Jespersen (ikke på valg), Helle Bech (nyvalgt), Erik Grambow (genvalgt), suppleant Jimmy Harbo (nyvalgt), suppleant Pernille Bergmann Jepsen (nyvalgt), Lone Schack (genvalgt), Pia Klint Mortensen (ikke på valg), Lone Marianne Hansen (ikke på valg) og Jens Alfred Sørensen (genvalgt). Nyvalgt suppleant Mette Causlund er ikke med på billedet.

Se en video fra generalforsamlingen

Handel Generalforsamling

Vil du vide mere om HK Handel Sydjylland?


Klik og læs

Har du brug for


Book en tid her

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk