HK.dk logo

Sampensionsmøder er blevet et stort tilløbsstykke

30. marts 2017  |  HK Stat Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Stat Hovedstaden har indbudt til medlemsmøder – ”Seniormøder med ægtefælle” og ”Har du styr på din økonomi”. Disse udbud er blevet en meget stor succes, men giver også store udfordringer – læs, hvordan vi tackler det.

HK Stat Hovedstaden har gennem en del år arrangeret medlemsmøder med Sampension.

Pensionsordningen er en del af overenskomsten, og noget som mange først interesserer sig for, når pensionsalderen nærmer sig. Men da man får mest ud af sin pensionsordning ved at tage stilling så tidligt som muligt og samtidig tilpasse den ønsker og behov, så hilses det velkommen, at så mange medlemmer har fået øje på vigtigheden af at lave et pensionstjek.

Der har været skiftende tilslutning til de forskellige møder gennem årene.  En del er desværre også blevet aflyst på grund af for få tilmeldinger, men her i foråret 2017 er der kommet en overvældende interesse.


”Har du styr på din økonomi”

Der er udbudt 2 fyraftensmøder med emnet: ”Har du styr på din økonomi”.

Her har medlemmerne mulighed for at komme og høre om, hvordan man får det bedste ud af sin pensionsordning, når man så tidligt som muligt tilpasser den ønsker og økonomiske behov gennem livet – fx hvis man bliver gift, bliver alene, får børn eller handler bolig.

De 2 møder er overtegnede, og  der er 45 medlemmer på venteliste.

”Seniormøde – Snart på pension”

Der er også udbudt 3 fyraftensmøder med emnet: ”Seniormøde – Snart på pension”.

På disse møder har medlemmerne mulighed for at tage en ledsager med og høre om værdien af en god pensionsplan, mulighed for delpension og ikke mindst samspil med folkepensionen og andre relevante offentlige ydelser. Der gives generel information om emner, der er vigtige for overvejelserne om en god økonomi gennem hele seniortilværelsen.

De 3 møder er i løbet af kort tid blevet overtegnet, således at der nu er 60 medlemmer på venteliste.

Stor succes giver store udfordringer

Det har været en stor succes med hensyn til at ramme det rigtige tilbud til medlemmerne, men den store succes giver også en stor udfordring.

For at tilgodese alle arbejdes der på at arrangere flere møder, hvor alle på venteliste får mulighed for at tilmelde sig først. Men udfordringen er, at der skal laves aftaler med en oplægsholder/konsulent fra Sampension og findes egnede lokaler.

Men arbejdet er sat i gang, og der vil blive skrevet direkte til de medlemmer, som står på ventelisterne.

Har du ikke fået tilmeldt dig et af møderne og gerne vil med, så hører vi gerne fra dig ved en mail til HK Stat Hovedstaden – så noterer vi dig op, så du kommer med ved først givne lejlighed.

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk