HK.dk logo

Hvem skal have Jytte-prisen 2017?

03. april 2017  |  HK Kommunal  |  Mogens Jepsen Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Det er 26. gang, Jytte-prisen skal uddeles, men hvilken kulturpersonlighed har gjort sig fortjent til æren samt 10.000 kroner. Kom med dit forslag.

Ved bibliotekskonferencen i 2015 fik Kirsten Westh overrakt Jytte-prisen for sit mangeårige arbejde for og engagement på biblioteksområdet.

Men hvem skal have æren for 2017?

HK Kommunal modtager nu forslag og indstillinger til en eller flere personer, grupper eller organisationer, der har gjort sig særligt bemærket på det kulturelle område, som har et skævt syn på verden, og som med hjerte og sjæl kæmper for sin sag.

Skriv motivation og vind

Hvis du har et forslag til, hvem der kunne modtage prisen i 2017, så skal du sende dit bud til fagkonsulent guler.celik@hk.dk senest den 19. juni.
 
Skriv en kort motivation om hvorfor du mener, at netop din kandidat fortjener at modtage Jytteprisen, så deltager du samtidig i lodtrækning om en æske dejlig chokolade.

Prisen bliver uddelt i forbindelse med HK Kommunals bibliotekskonference den 18. og 19. september 2017 på Hotel Nyborg Strand.

Prisen er opkaldt efter Jytte Hansen, der i en årrække arbejdede på Frederikshavn Bibliotek og var primus motor i det biblioteksfaglige arbejde i HK Kommunal.

De har modtaget Jytte-prisen

Peter Mygind, Frans Rasmussen, Outlandish, Leif Lørring, Truckerbiblioteket, Gerda Krogh Pedersen og Hanne Søborg,  Danmarks Blindebibliotek, Mikael Wiehe, Bertil Nordahl, Naser Khader, Den 7. Himmel (børne-kulturprojekt), Leif. P. Jørgensen, Peter Larsen (skuespiller), Nikolaj Cederholm, Anker Jørgensen, Erik Clausen, DRs B&U-afdeling: Hønen ..., Pia Raug, Carl Scharnberg, Lone de Neergaard, Marianne Larsen, Tine Bryld, Jytte Abildstrøm.


Skole, bibliotek og kultur

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk