HK.dk logo

Medlemmer skød på bestyrelsen

04. april 2017  |  Østjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Har HK Østjylland politiske visioner ved kommunalvalget? Hvorfor har vi købt en grund? Og hvordan får vi unge til at vælge en erhvervsuddannelse?

Generalforsamling

Der var god stemning og spørgelyst til HK Østjyllands generalforsamling.

89 medlemmer af HK Østjylland havde torsdag aften fundet vej til afdelingens generalforsamling. Og her gav bestyrelsen mikrofonen løs, så medlemmerne kunne spørge om alt, hvad de havde på hjerte under punktet: Skyd på bestyrelsen.

En ønskede at vide, hvorfor HK Østjylland havde købt den tomme grund ved siden af HK Østjyllands bygning i Brabrand. Til det svarede formand for HK Østjylland, Jesper Thorup, at der ofte er så mange medlemmer i huset, at det er svært at få en parkeringsplads. Når der er meget store arrangementer i huset, får vi lov til at låne parkeringspladser hos Jysk, men det kan ikke blive ved med at gå, fortalte Jesper Thorup.

En ønskede at vide, om HK Østjylland har lagt sig fast på nogle politiske visioner i forbindelse med region- og kommunalvalget i november i år. Her oplyste Jesper Thorup, at HK ikke støtter et bestemt parti, men ønsker at samarbejde med alle, der støtter vores sag, uanset partifarve. Bestyrelsen har endnu ikke lagt sig fast på konkrete emner, som HK Østjylland vil sætte på dagsordenen i forbindelse med kommunalvalget, men afdelingen er en del af Aarhus for Velfærd, der netop ønsker at sætte den kommunale velfærd til debat op til valget i november.


Nyt punkt på dagsordenen

Generalforsamling

Formand for HK Østjylland, Jesper Thorup, aflagde beretning.

Skyd på bestyrelsen er et nyt punkt på dagsordenen ved HK Østjyllands generalforsamling.

- Medlemmerne har altid kunne spørge os om alt, men ved at italesætte muligheden, håber vi, at flere medlemmer ønsker at bidrage til debatten. HK er medlemmerne, og derfor er det vigtigt, at medlemmerne fortæller os, hvad de tænker og mener, siger Jesper Thorup.

Et medlem gjorde opmærksom på, mange unge ikke kender nok til erhvervsuddannelserne. Derfor er det sløjt med elevtallene på flere af de uddannelsessteder, hvor HK’erne uddannes. Bestyrelsen deler bekymringen over, at antallet af unge, der vælger en erhvervsuddannelse ikke er højere. Jesper Thorup slog derfor til lyd for, at HK Østjylland kan bidrage til debatten og udviklingen, ved at fortælle den gode historien om vores fag.   

’Skyd på bestyrelsen’ bragte mange emner frem i lyset til debat og det glæder Jesper Thorup.

- Vi ønsker at gøre det bedste for medlemmerne. Vi er her for dem. Men det kan vi kun, hvis medlemmerne gør os opmærksomme på emner, vi ikke har nok fokus på, eller måske har for meget fokus på, siger Jesper Thorup.

Generalforsamling

HK ØSTJYLLAND
PÅ FACEBOOK


Besøg os her

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk