HK.dk logo

Tak for din stemme - du har været med til at skrive historie

20. april 2017  |  HK Handel  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Urafstemningen er slut. Tusind tak til alle jer, der har stemt. I har været med til at skabe urafstemningshistorie i HK Handel med en historisk høj stemmeprocent på 40,1.

Urafstemningen er afsluttet med en rekordhøj stemmedeltagelse. 40,1 procent af de stemmeberettigede har givet deres holdning til kende ved at stemme ja eller nej til de nye overenskomster.

Det er det højeste antal stemmer, som HK Handel nogensinde har registreret på det store urafstemningsområde. Den hidtidige rekord stammer fra 2000, hvor stemmeprocenten landede på 38,5 procent. 

Formand Per Tønnesen er begejstret over, at det er lykkedes at hæve stemmeprocenten:
- Det er et resultat, der overgår vores forventninger, og det viser, at der er stor interesse for arbejdsvilkår og lønforhold ude på arbejdspladserne. Samtidig sender en høj stemmeprocent et vigtigt signal til arbejdsgiverne om, at medlemmerne engagerer sig og tager stilling til deres løn- og arbejdsvilkår i de kommende tre år, siger Per Tønnesen.

Resultatet bliver offentliggjort i løbet af den 20. april. Følg med på hk.dk/handelok17


HK Handel OK17

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk