MitID virker ikke. Hvad gør jeg?
Så skal du kontakte supporten hos MitID, da HK desværre ikke kan hjælpe dig i den situation.
Få support hos MitID
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du lave din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge MitID?
Ja, det kan du godt.
Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med MitID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med MitID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med MitID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge mit MitID?
Ja, det kan du godt.
Jeg har tekniske problemer med at logge ind
Oplever du tekniske problemer med at logge ind, kan du ringe på: 4437 1563 i åbningstiden, som er 6.00-24.00
24. april 2017 | HK Privat Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information
Når Palle Steffensen underviser mellemledere, beder han dem indimellem tegne deres egen placering ind på en graf - med topleder og direktion i den ene ende og den store, brede medarbejderskare i den anden. De fleste mellemledere plotter sig ind lige over medarbejderne. Og det er skidt, mener Palle Steffensen.
- De føler sig knap som ledere, og mange af dem sejler rundt på en akse mellem at blive hevet hjem i gruppen til de tidligere kolleger og krammet ihjel dér eller blive hevet op for at fikse ting for chefen. Hvis du ikke får skabt dig en tydeligere identitet som leder, kommer du til at halte dig igennem mellemlederjobbet, siger Palle Steffensen.
Som mellemleder har man, mener han, masser af muligheder for at øve indflydelse, men som mellemleder i DR oplevede han også selv, hvor vanskeligt det kan være at finde sig til rette, når man på bedste beskub og ofte uden hverken ledererfaring eller -uddannelse kniber sig igennem hverdagens krav. Fra på den ene side de gamle kolleger og på den anden ledelsen - som naturligvis forventer, at man tager prædikatet leder alvorligt.
- Tag nu den bold og spil den! Vi har jo givet dig strategisk indflydelse. Så brug den dog, råber ledelsen. Men mange mellemledere har slet ikke bevidstheden om, at det faktisk er deres opgave at få ting til at ske. Som mellemleder er man chefens forlængede arm. Og bryder man sig ikke om at være det, skal man nok ikke sige ja til jobbet, siger Palle Steffensen.
En del af mellemledernes udfordringer bunder i, pointerer han, at mange mellemledere er blevet hevet op på trinnet over teamet, fordi de var flokkens lyseste hoved; fagligt dygtige, men ikke nødvendigvis den bedste leder. Derfor er mellemledere nødt til at arbejde aktivt med bevidstheden om at befinde sig et nyt sted på aksen.
- Det er en balancekunst, som du er nødt til at arbejde med, hvis du ikke konstant skal hives ned og tilbage i gruppen med de gamle kolleger og venner - eller kommer til at fungere som ”chefens lille hjælper”, fikseren, der ordner alt, men hele tiden skal op at spørge om lov hos ledelsen. Du er nødt til at skabe autoritet begge steder. Så placer dig i hierarkiet som leder, og vær bevidst: Kan jeg overhovedet lide at være heroppe? Kan du slet ikke se det fascinerende ved at sætte andre i spil, skal du nok ikke være leder.
Log ind med MitID
Du kan altid bruge dit MitID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit MitID