HK.dk logo

6 gode grunde til at netværke

25. april 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Vores nye netværk for advokatsekretærer er parat til start. Skal du med? En tidligere deltager fortæller, hvad et netværk kan gøre for dig.Majbrit Rasmussen er advokatsekretær hos Penta Advokater i Grindsted. Hun har gennem mange år været aktiv i et tidligere lokalt HK-netværk for hendes faggruppe. Her giver hun sine bud på, hvad du kan få ud af at være med i HK Sydjyllands nye netværk for advokatsekretærer.

1. Netværk styrker din faglighed
Du får mange sparringspartnere, som du kan tale om sager og arbejdsgange med. Ting bliver gjort forskelligt på forskellige advokatkontorer, og du vil få inspiration til, hvordan du selv kan gøre nogle ting anderledes og bedre.

2. Du får et bredere udsyn
I en tid, hvor mange advokatsekretærer og sagsbehandlere bliver specialiserede på ét specifikt område, er netværket en mulighed for at bevare overblikket over hele det juridiske område. Gennem oplæg, virksomhedsbesøg og snak med de andre deltagere, holder du dig up-to-date. Det vil blandt andet gavne dig, hvis du vil søge nyt job.

3. Netværket giver en god ballast ved forhandlinger med din chef
I netværket finder du ud af, hvordan lønniveauet er andre steder, og hvilke personalegoder der er mulige. Det giver dig et godt grundlag, når du selv skal snakke løn og arbejdsforhold med din chef.

4. Sammen er du stærkere
Netværk giver et boost til din faglige stolthed. Og er der mere generelle faglige områder, du gerne vil være med til at påvirke, så er netværket stærkere end dig som enkeltperson. Det kan for eksempel handle om optag af nye elever eller ergonomiske problemstillinger.

5. Det er sjovt og hyggeligt
Du får en masse gode nye bekendte, og får sat ansigt på alle dem, du ellers kun ville kende som en stemme i en telefon. Sammen får I oplevelser, der blandt andet kan indeholde besøg på spændende virksomheder og møder med interessante oplægsholdere.

6. Du kommer tættere på din fagforening
Du er allerede mere end velkommen hos os, hvis du har det mindste spørgsmål, men nogle medlemmer er tilbageholdende. Hvis du ikke kender os så godt i forvejen, vil du i netværket lære os fra HK Sydjylland at kende, og måske efterfølgende få mere ud af os som sparringspartnere i dit arbejdsliv.


Tilmeld dig opstartmødet for advokatsekretærernes netværk her

Privat Administrativt kontorarbejde

Billig forsikring, forbrugsforening og gode rabatter


Se dine medlemsfordele

Har du brug for


Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk