HK.dk logo

Sydjyllands HK’ere stemte overbevisende ja til de nye overenskomster

25. april 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Sydjylland glæder sig over en høj stemmeprocent ved den nyligt overståede urafstemning, hvor et stort flertal stemte ja til de nye overenskomster.Torsdag den 20. april kl. 12 stod det klart, at LO’s nye overenskomster for det private arbejdsmarked er blevet stemt igennem af medlemmerne.

De nye overenskomster indeholder blandt andet øget forældreorlov, en større fritvalgskonto, nattillæg og udvidede muligheder for at tage udannelse.

- Jeg er glad for, at vores medlemmer har taget overenskomsterne til sig. I mine øjne er de nye overenskomster de bedste, vi som HK’ere har set i mange, mange år, siger Henny Fiskbæk, der er formand for HK Privat Sydjylland.

De lokale HK’ere har været flittige i den digitale stemmeboks. Godt 52% at HK Privat Sydjyllands medlemmer har stemt, heraf har knap 85% stemt ja. Knap 43% procent af HK Handel Sydjyllands medlemmer har deltaget i urafstemningen. Heraf har knap 80 % stemt ja.

- Det betyder meget for os, at så mange af vores medlemmer har stemt. Det viser, at medlemsdemokratiet og den danske model virkelig virker, siger formand for HK Handel Sydjylland, Hanne Mathiasen.

Hun glæder sig over, at HK’s tillidsrepræsentanter rundt på virksomhederne har gjort en stor indsats for at fortælle deres kolleger om overenskomsterne og muligheden for at stemme.

OK2017 Overenskomst HK-medlemmer

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk