HK.dk logo

Flere og bedre tilbud om karriere og uddannelse

08. maj 2017 Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Job og opgaver kommer til at ændre sig for mange HK-medarbejdere de kommende år. Nogle opgaver vil forsvinde, men mange nye er på vej. Derfor er det vigtigt at udvikle sig i sit arbejdsliv. Et skridt ad gangen. HK øger fokus på karriere og uddannelse.

HK’erne er en af de faggrupper, som kan vente flest forandringer i deres job som følge af digitalisering og ny teknologi. Derfor prioriterer HK at øge fokus og tilbud til medlemmerne omkring karriere og uddannelse.

»Arbejdsmarkedet ændrer sig voldsomt og hurtigt i disse år. Men HK-medlemmernes job er altid blevet udfordret af ny teknologi, og derfor er det heller ikke nyt for os at forandre os med udviklingen,« siger HK-formand Kim Simonsen.

»Forskellen fra før til nu er dog, at udviklingen går så helt utroligt hurtigt, og derfor er det nødvendigt hele tiden at holde sig ajour,« siger han.

Det kan være svært at vide præcis, hvad man skal gøre for at holde sig opdateret og måske få nye opgaver. Det vigtigste er, at man tør prøve nye ting og forholder sig til det næste skridt i sit arbejdsliv. Det vil HK gerne hjælpe til.

HK bruger ordet ”Veludvikling” i den kampagne, som netop er igangsat for at gøre opmærksom på, hvor vigtigt det er at udvikle sig. Ordet skal understrege, at udvikling skal foregå på en god måde, som passer med den enkeltes behov og livssituation. Ordet dækker også over de rammer for efter- og videreuddannelse, HK som fagforening er med til skabe blandt andet gennem mulighederne for økonomisk støtte til og frihed med løn til uddannelse via overenskomsterne.

HVAD ER DIT NÆSTE SKRIDT?

Ring til Karrieretelefonen

Få råd og sparring om udvikling og karriere. Du kan ringe på telefon 3330 4460 alle hverdage 13-16.

Få styr på cv og ansøgning

Send dit cv og ansøgning til HK via hjemmesiden, så får du kommentarer fra en konsulent inden for 24 timer på hverdage. Se hk.dk/karrieretelefonen.

Bliv headhuntet til dit næste job

HK JobBørs hjælper virksomheder med at finde de rette HK-medarbejdere. Søger du et nyt job, så upload dit cv via hjemmesiden. Så har du chancen for at blive headhuntet til dit næste job. Se hk.dk/jobboers.

Tag et kursus hjemme hos dig selv

HK har udviklet e-learningkurser, som du gratis kan tage, lige når det passer dig. Der er kurser i: det gode cv, forberedelse til MUS, forberedelse til jobsamtale. Find kurserne på Mit HK.


Efteruddannelse Uddannelse Udvikling

Ring til Karrieretelefonen:
3330 4460

Læs mere

Ring til Karrieretelefonen:
3330 4460


Læs mere

Tag det næste skridt I dit arbejdsliv

Tag det næste skridt I dit arbejdsliv


Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk