HK.dk logo

Ledernetværk tager form

08. maj 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Det første møde i HK Stat Sydjyllands netværk for ledere har sat retningen for det videre arbejde. Til det næste arrangement kan du høre om tålegrænser og afskedigelse af medarbejdere.


Det første møde i HK Stat Sydjyllands netværk for ledere har sat retningen for det videre arbejde. Der er stadig plads til flere i netværket, og det næste arrangement er lige om hjørnet.

Her vil faglig konsulent Kirsten Gram holde en times oplæg om tålegrænser og give dig input til, hvad du skal være opmærksom på, hvis du bliver nødt til at afskedige en medarbejder. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

- HK ved præcis, hvad reglerne på arbejdsmarkedet er, og kan hjælpe netværksdeltagerne, hvis de kommer i en af de svære situationer. Det er i alles interesse, at tingene foregår ”efter bogen”, og ved at hjælpe lederne hjælper HK også de menige medlemmer, siger Kirsten Gram.

Dorte Bonde deltager i ledernetværket

Har du ledelsesansvar, og kunne du tænke dig at være en del af et netværk for ledere, så tilmeld dig på mit.hk Definitionen på ledere er omfatter både egentlige personaleledere og personer med ansvar for andres arbejdsindsats. Det vil sige, at teamledere, projektledere mv. er omfattet.

Mødet finder sted den 6. juni, og du kan se mere og tilmelde dig ved at klikke her

 

Stat Ledere

Lokale HK-
i Sydjylland


Bliv medlem af HK Stat


Meld dig ind her

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk