HK.dk logo

Vil du med os til DHL-stafet?

08. maj 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Sydjylland gentager sidste års succes og stiller hold med friske medlemmer til dette års lokale DHL-stafet 23. august. Vi reserverer gerne en plads til dig.


Kan du løbe eller gå 5 km? Og mangler du kolleger at løbe sammen med? Så synes vi, du skal melde dig til HK Sydjyllands hold ved dette års lokale DHL-stafet, der finder sted i Aabenraa den 23. august.

Ligesom sidste år stiller vi blandede hold med medlemmer og ansatte, der sammen går eller løber for den gode Kollegakarma.

- DHL-Stafetten er et godt forum til at sætte spot på vores budskab om den gode Kollegakarma. Det fungerede glimrende sidste år, så nu gentager vi succesen, siger Janne Nissen, der er koordinator for HK Sydjyllands deltagelse ved DHL-stafetten.

Udover oplevelsen får du også en t-shirt, når du er med på HK Sydjyllands hold.

- Vi håber især at høre fra medlemmer, der sidder på arbejdspladser, hvor man ikke har lyst eller mulighed for selv at stille hold til DHL-stafetten. De skal også have chancen for at få den gode oplevelse, som en DHL-stafet er, siger Janne Nissen.

Det er gratis at melde sig på holdet, men du skal nok ikke tænke alt for lang tid over tilbuddet. Pladserne på holdet bliver nemlig fyldt efter først-til-mølle-princippet, og sidste år var der rift om dem.

Du kan tilmelde dig her.

Kolleger Sammen er du stærkere

Har du brug forSend besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk