HK.dk logo

Tilmeld dig årets innovationspraktik

10. maj 2017  |  HK Kommunal  |  HK Stat Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Du kan nu tilmelde dig årets Innovationspraktik, der giver faglig inspiration, netværk og et nyt blik på dit eget arbejde.

Vil du invitere andre ind på din arbejdsplads eller rejse ud og besøge en anden arbejdsplads? Så får du nu muligheden for at tilmelde dig selv og din arbejdsplads Innovationspraktikken, der er et gratis og effektivt tilbud til ledere og medarbejdere på både kommunale og statslige arbejdspladser.

Større fagligt udbytte end kursus

- Vi kan se, at mange får lige så stort eller større fagligt udbytte af at være i praktik end ved at tage på kursus. Praktikken er et skræddersyet forløb til den enkelte, og så er det tilmed gratis, fortæller projektleder i Center for Offentlig Innovation, Alexander Løchte Nielsen.

Hverken du eller din arbejdsplads behøver være hyperinnovative. Det, som er helt almindeligt på din arbejdsplads, kan være nyt og nyttigt for andre. Så det er bare med at komme afsted eller invitere indenfor.

Skaber relationer og viden for tredje gang

Det er tredje gang, Innovationspraktikken er med til at skabe relationer og viden på tværs af nationale og kommunale arbejdspladser.

- Vi kan se i evalueringerne, at praktikken skaber varige relationer. Størstedelen har fortsat kontakt et halvt år efter praktikken og oplever, at det er nemt at ringe og spørge om hjælp og sparring. Det giver gode netværk for udvikling og deling af gode løsninger på tværs af de offentlige arbejdspladser. Og det er jo lige præcis dét, vi gerne vil opnå med praktikken, fortsætter Alexander.

Hvis du tænker det er noget for dig eller din arbejdsplads, så kan du læse meget mere hos Center for Offentlig Innovation lige her.


Tag det næste skridt I dit arbejdsliv

Tag det næste skridt I dit arbejdsliv


Ring til Karrieretelefonen:
3330 4460

Læs mere

Ring til Karrieretelefonen:
3330 4460


Læs mere

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk