HK.dk logo

Du kan stadig nå at ønske til OK18

11. maj 2017  |  HK Stat  |  Tina Green, faglig chef Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

5. juni er sidste frist for at give din fagforening gode ideer til OK18. Se her, hvilke 2 måder, du kan fortælle os om dine ønsker på.

1. Log ind på OK18-menuen kan du sætte kryds ved dine 4 favoritter blandt de 15 muligheder, vi har sat på menuen. Fx generelle lønstigninger, en tidbank eller 'væk med minipensionen'.  

2.I netværket OK18-debatten kan du slå et slag for netop de krav, du synes er vigtigst. Det behøver ikke være et af de 15 krav på OK18-menuen. Her i netværket kan du argumentere for lige præcis de krav, du har. Og du kan diskutere med andre HK'ere om kravene til den næste overenskomst. 

Hold dig ikke tilbage!  Fra den 5. juni gennemgår vi i din fagforening alle krydser fra OK-menuen og alle indlæg på OK18 debatten – og HK Stats bestyrelsen tager stilling til alle forslag. 

OBS: Hvis du er med i en lokal klub med tillidsrepræsentant, så kan TR også sende krav ind fra klubben på samme måde.  Altså ved at skrive kravene på OK18-debatten. Vi glæder os til at se jeres forslag! Senest 5. juni.


OK18 Stat

Netværket
OK18-debatten

Netværket
OK18-debatten


Overenskomst 2018

Følg med

Overenskomst 2018


Følg med

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk