HK.dk logo

Rikke startede netvaerk

11. maj 2017  |  HK Privat Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

I stedet for at nøjes med at drømme startede Rikke Brantlov med hjælp fra HK/Privat et fagligt netværk for ejendomsadministratorer. Hun ville nemlig gerne skifte branche.


Rikke netværk

Rikke er ellers uddannet advokatsekretær, men drømte om at skifte advokatkontoret ud med et ejendomsadministrationsselskab. Med netværket fik hun et indblik i at være ejendomsadministrator, og hvordan man håndterer en ejendomsportefølje.

Og efter bare et halvt år som facilitator for netværket lykkedes det hende at lande et job som ejendomsadministrator.

- Under jobsamtalen behøvede jeg ikke at overbevise min kommende chef om, at jeg virkelig gerne ville skifte branche, og at det ikke bare var en fiks idé. Det havde tyngde i sig selv, at jeg havde oprettet et netværk om ejendomsadministration, og det var indlysende, at jeg var topmotiveret, fortæller Rikke Brantlov.

I Rikkes nye job hos ejendomsadministrationsselskabet ejendomsadministrationsselskabet Laros A/S i Aarhus er det også en klar fordel, at hun har et netværk, der altid er klar til at hjælpe, når hun står over for nye problemstillinger.

- Jeg har et sted, hvor jeg kan stille alle de spørgsmål, jeg har brug for, uden at føle, at jeg forstyrrer eller trækker mine kolleger væk fra deres eget arbejde. I netværket har vi tiden til at tale sammen og lære af hinandens erfaringer. Det er virkelig godt.

Netværket for ejendomsadministratorer mødes jævnligt i Østjylland. Hvis du har netvaerk.ejd.adm@gmail.com. Næste møde holdes 10. maj.

Hvis du ligesom Rikke overvejer et brancheskift eller bare godt kunne bruge nogle ekstra kolleger at sparre med i dit nuværende job, så kan du også starte dit eget netværk.

Skriv til netvaerk@hk.dk – så hjælper vi dig fra idé til netværk.

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk